Rolf Slotboom – De female touch

Iedere zaterdag verschijnt hier een column van Rolf Slotboom.

Rolf is een van Nederlands beste pokerspelers en tevens een internationaal gewaardeerd schrijver van pokerboeken en artikelen.
De female touch

Ze is aantrekkelijk – en ze weet het. Vrolijk lacht ze die jongeman tegenover haar toe, en knipoogt ze als hij zijn chips in de pot wilt plaatsen. Soms staat ze op of draait ze zich eventjes om, om zo op strategische wijze zijn aandacht even vast te houden. Ze is jong voor een pokerspeelster, waarschijnlijk ruim jonger dan hij. Ze is knap en sexy, en in alles straalt ze uit: Jongeman, ik vind je aantrekkelijk – je maakt kans. En tja, het zal duidelijk zijn: die jongeman aan tafel – dat ben ik.

Hoewel ze pokertechnisch nogal wat missers begaat, houdt ze zich toch prima staande tegen de sterke tegenstanders. De mannen aan tafel zijn blij met haar gezelschap, en laten dit blijken door in potten tegen haar niet altijd het maximale eruit te willen slepen. Als beloning voor deze ‘zachte behandeling’ krijgen zij dan meestal een verleidelijke glimlach terug – of zelfs een korte blik op haar prachtige decolleté.

Ik weet het zeker: ze vindt mij de leukste. Weliswaar praat ze vrijwel niet met mij, maar haar blik en lichaamstaal zeggen: “Ik spreek dan wel met de anderen – maar jij bent de leukste, hoor.” Hoop, verwachting en een opkomend schuldgevoel – ze maken zich alle van mij meester.

Het is vlak voor sluitingstijd, als voor het eerst deze avond zij & ik gezamenlijk in een pot zitten. Ik heb aas-koning, en flop top twee paar. Ik vervolg mijn preflop raise met een standaard inzet, en zij verhoogt. Kort slaan haar ogen op naar mij, met wederom die korte maar verleidelijke blik. Ik kijk in haar ogen, en voel het: ze beheerst de female touch tot in de perfectie. Ze heeft me betoverd – en verzetten kan ik mij niet.

Maar ik ben ook een pokerpro, dat is mijn werk. En aan de tafel speel ik staalhard. Dus call ik haar raise, check-raise ik op de turn en zet ik op de river. Ik haal het maximale uit de hand, en win een zeer grote pot tegen haar enkele paar azen.

Trots op hoe ik deze hand gespeeld heb kijk ik op naar haar – maar dit keer kijkt ze niet terug. De sexy lach is van haar gelaat verdwenen. Geen verleidelijke blikken volgen meer in mijn richting, en ook het vrije zicht op haar decolleté is per direkt belemmerd. Ik zoek nog één keer haar blik, maar helaas – het antwoord blijft uit.

Het is mij duidelijk: Ik heb de regels van de female touch gebroken. Het mooie vervolg op deze avond, waar ik zo op gehoopt had – wel, dat zit er niet meer in.
Profiel van Rolf Slotboom

Overzicht van de Columns van Rolf

2 Comments

  1. Leuk stukje Rolf. Toch helpt het de dames wel. Meeste mannen geven ze toch iets meer credit. Neem zelf altijd een vrouwelijke avatar. Alle beetjes helpen

  2. Leuk stukje Rolf. Toch helpt het de dames wel. Meeste mannen geven ze toch iets meer credit. Neem zelf altijd een vrouwelijke avatar. Alle beetjes helpen

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.