Poker Inside vanuit Valkenburg!

Vanavond rond 18:10u presenteren Nicky Roeg en Rolf Slotboom vanuit het HC Valkenburg Live een Poker Inside. Ze zijn nog druk bezig met het regelen van de gasten, maar dat het een mooie uitzending wordt, dat staat vast! Kijken dus, ietsje na zessen naar de livestream van PokerCity (te vinden onder het livereporting kopje – nu nog niet, maar straks wel!).

BEKIJK DE UITZENDING VIA DEZE LINK!

Pieter Salet a.k.a. 'PrinsFlip' uit Nijmegen is sinds 2009 aan PokerCity verbonden. Sinds 2017 is hij eigenaar, samen met Lars 'LarsVegas' Smeets.

4 Comments

 1. Was leuk met Kees & Wendy. Een beetje informeler dan normaal, en zonder al te veel voorbereiding (dus puur improvisatie ter plekke), maar ik hoop dat jullie het niettemin aardig vonden.
  Leuk detail: bij het begin kondig ik vrolijk aan dat ik de tweede gast ‘geheim’ houd. Terwijl op dat moment de camera net een breed shot heeft – en dus iedereen in een verder totaal verlaten zaal onze eigen Kees Aerts wat van rechts naar links kan zien schuifelen. 🙂
  Kortom: een goed getimede ‘verrassing’ mijnerzijds. 😛

 2. Was leuk met Kees & Wendy. Een beetje informeler dan normaal, en zonder al te veel voorbereiding (dus puur improvisatie ter plekke), maar ik hoop dat jullie het niettemin aardig vonden.
  Leuk detail: bij het begin kondig ik vrolijk aan dat ik de tweede gast ‘geheim’ houd. Terwijl op dat moment de camera net een breed shot heeft – en dus iedereen in een verder totaal verlaten zaal onze eigen Kees Aerts wat van rechts naar links kan zien schuifelen. 🙂
  Kortom: een goed getimede ‘verrassing’ mijnerzijds. 😛

 3. Ha ha, weet je dat dat me nu pas opvalt. 🙂 Ik zit eigenlijk naar jou te kijken en te wachten tot je in de juiste camera kijkt. 🙂
  Ik vond het i.i.g. leuk om ff te kletsen en was vereerd door de uitnodiging

 4. Ha ha, weet je dat dat me nu pas opvalt. 🙂 Ik zit eigenlijk naar jou te kijken en te wachten tot je in de juiste camera kijkt. 🙂
  Ik vond het i.i.g. leuk om ff te kletsen en was vereerd door de uitnodiging

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.