Gus Hansen heeft weer een topweekend

Gus Hansen verloor in een heads up battle op verschillende tafels een bedrag tussen de $ 250.000 en de $ 300.000 tegen Dustin Dirksen. Aan een 6-handed tafel won hij echter $ 468.000 terug. Dirksen was hier een van de grotere verliezaars met – $ 143.000. Hansen had meer dan 1100 handen nodig. Al met al was het dus toch weer een goed weekend voor Gus. Uiteraard speelde men Pot Limit Omaha.

4 Comments

  1. ik vind de prestatie van lex raszi indrukwekkender. stort $300 op fulltilt en maakt er binnen 2dgn $53000 van(puur cashgame, geen toernooien). dat is nog eens wat ik noem een prestatie.

  2. ik vind de prestatie van lex raszi indrukwekkender. stort $300 op fulltilt en maakt er binnen 2dgn $53000 van(puur cashgame, geen toernooien). dat is nog eens wat ik noem een prestatie.

  3. Ben ik het nou echt niet mee eens. Gus speelt hier ook puur cashgames en wint al weken achter elkaar nu. Lex speelt 2 daagjes. De helft is hij nu trouwens alweer kwijt en ik hoor nooit iets over lex dat hij iets wint in live toernooien of online grote events..

  4. Ben ik het nou echt niet mee eens. Gus speelt hier ook puur cashgames en wint al weken achter elkaar nu. Lex speelt 2 daagjes. De helft is hij nu trouwens alweer kwijt en ik hoor nooit iets over lex dat hij iets wint in live toernooien of online grote events..

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.