Column Nicky Roeg: Lords of Poker

Als je iets met poker hebt, zal Lords of Poker je niet ontgaan zijn. Dit was hét pokerevenement waarbij je aanwezig moest zijn. Als je bij de top van Nederland hoorde dan werd je uitgenodigd om in de vereniging te komen. Daarnaast werden er 10 bekende Nederlanders uitgenodigd en 5 mensen uit het zakenleven. Om iedereen een kans te bieden om ook in deze unieke pokervereniging te komen werden er op diverse sites freerolls gehouden, waardoor uiteindelijk 600 mensen om 10 tickets zouden gaan strijden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Afgelopen vrijdag en zaterdag was het dan zover en ik mocht meedoen door plaatsing in een voorronde… want als ik ergens goed in ben dan is het wel freerollen.

Zaterdagmorgen moest ik mij dus melden aan het Amsterdamse Damrak. Het was al meteen duidelijk dat de organisatie geweldig zijn best had gedaan: een prachtige ruimte vol met pokertafels met aan de zijkant allemaal stands van de bekende pokerrooms en sites. De  ‘eerste’ ronde was een sit-en-go met tien spelers. Je moest bij de eerste twee eindigen om door te gaan naar ronde twee.

Vele bekende gezichten zag ik toen ik naar de loting liep voor mijn seatdraw. Aangekomen bij mijn tafel waren het echter alleen maar onbekende spelers die ik zag zitten. Even een praatje aan tafel om te weten met wie ik van doen had leerde mij al snel dat men van heinde en ver was gekomen om hier aan mee te doen. Er zat zelfs een mijnheer bij mij aan tafel uit Brunsum die ’s ochtends om zes uur van huis was weg gegaan. Al snel bleek ook dat hij besloten had om niet voor niks te komen, want hij speelde iedere hand. Het was zo leuk om weer eens te zien hoe het poker allerlei soorten mensen aantrekt en hoe al die mensen gek zijn van het spelletje.

Logischerwijs kon men er natuurlijk geen deepstack sit-en-go van maken, want om 600 spelers binnen twee dagen te reduceren tot 10… daar was dan gewoon geen tijd voor. Hier moest je je dus op instellen en er je spel op aanpassen. Je kreeg 10.000 chips en de blindlevels waren 10 minuten. Men wilde zo graag verder komen dat het bij de meeste tafels vrij traag ging, zodat het blindlevel 5000/10.000 gehaald werd zonder dat er winnaars waren.

Zo niet, gelukkig, bij onze tafel: daar was snelheid het devies. Nadat ik al was gaan zitten kwam het eerste bekende gezicht, Gezi Bason, toch nog bij ons aan tafel… en die speelde veel potjes. Hij knikkerde twee man eruit. Later speelde ikzelf nog drie man (!) tegelijk eruit doordat mijn AQ won van KJ, T7 en 99. Met nog aan tafel Gezi, die man uit Brunsum en ik moest er nog één uit. Ik raise vanaf de button met KSchoppen 8Schoppen en Gezi gaat vanaf de small blind all-in. Ik vond dat ik potcommited was en maakten de call. Hij had 44 en met een 8 op de turn was de volgende ronde een feit.

Het was even wachten, want eerst moest de andere groep van 300 spelers hun sit-en-goes nog spelen. Nu had ik mooi even de tijd om rond te lopen en met de vele bekende gezichten een praatje te maken. Het was leuk om de mensen te ontmoeten die je normaal alleen van de diverse fora kent. Ook kon ik Mr. Plasman de hand schudden en hem bedanken voor de inzet die hij toont om het poker in een beter daglicht te krijgen. Ik heb ook nog even staan kijken bij ‘de valsspeler’. Wat hij allemaal met kaarten kon! Je viel van de ene verbazing in de andere. Tussendoor won ik ook nog even een 1-hand sit-en-go met 10 man voor een pokerchipset. Dit deed mijn vertrouwen in een goede afloop alleen maar groeien en ik was klaar voor de halve finale: een shorthanded (6 speler-) sit-en-go.

Aangekomen bij mijn tafel kende ik één speler, Sebastiaan. Ik had hem ontmoet in Vegas en hij had net zoals ik al een aantal satellite freerolls naar een groot toernooi gewonnen. Ik zat op seat 2. Rechts van me zat een jongen met een zonnebril op alsof hij zo van de mountainbike was afgestapt. Hij zat ook behoorlijk te zweten en zijn ader in zijn nek vloog er bijna uit als hij een bet had gemaakt. Ik was er alleen nog niet helemaal uit of hij dan blufte of juist een goede hand had. Die read had ik zeer zeker wel op de speler op stoel 6. Eerst wist hij niet zeker of hij aan de goede tafel zat en hij kwam heel zenuwachtig over.

Hij moest dan ook mijn eerste slachtoffer worden en zo gebeurde het ook. Eerst raise ik zijn blind met 78. Ik call al zijn bets af met mijn gehitte middlepair om zijn volledige bluf te zien. Meteen de hand daarna call ik weer zijn raise in een blindbattle. Hij houdt iets meer dan de pot over en ik besluit dat als ik hit op een verder droog bord dat dat voldoende is om zijn all-in te callen. Ik heb 3Schoppen JSchoppen en de flop is 235. Ik vermoed dat ik hier nu de beste hand heb en probeer hem zijn laatste chips in de pot te doen stoppen. Ik zeg: “Nou, je zal wel all-in gaan, want zoveel heb je niet meer.” Heel zenuwachtig schuift hij dan inderdaad zijn chips erin. Ik snapcall en hij laat ARuiten9Klaveren zien. Ik dodge de overkaarten en inside straight en elimineer mijn opponent.

We zitten dan nog met vier man, omdat Sebastiaan de eerste speler al had uitgeschakeld met zijn quads Tienen. Uiteindelijk lukt het mij om heads-up te komen. Een felle maar sportieve strijd ontstaat er dan. In eerste instantie loop ik achter in chips, maar ik weet dat snel om te buigen. Echter, ik kan het niet afmaken. Achteraf heb ik één verkeerde beslissing gemaakt en had ik met K9 zijn all-in moeten callen. Daarna gaat de chiplead weer naar zijn kant toe en moet ik op een gegeven moment met T9s allin. Hij callt mij netjes met QJ en op een blank bord is het exit voor mij.

Hier ging mijn kans om in de finale te komen en zo nog kans te maken om één van de Lords te worden. Ik wilde ook op eigen kracht die finale halen om zo te laten zien dat ze eigenlijk niet om mij heen konden. Er bleken namelijk ook wildcards te zijn weg gegeven, maar liever bereikte ik mijn doel via het poker. Ik wilde echt heel graag bij deze vereniging zitten, maar helaas heb ik het niet waar kunnen maken. Zwaar teleurgesteld ben ik – toen de finale begon – de Beurs van Berlage uitgelopen. Ik denk en hoop dat het prachtige, mooie en goede pokerprogramma’s gaan worden en dat er een waardig clubkampioen uit gaat voort komen.

De uitzendingen zijn vanaf 19 maart elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond te zien bij RTL. Ik ga zeker kijken.

Nicky “Nickname” Roeg

Spelersprofiel Nicky

Elke week beschrijft Nicky – Nickname – Roeg, lid van Team Holland Poker, zijn poker ervaringen, kennis, anekdotes en alle andere zaken die hij wil bespreken.

59 Comments

 1. Ik dacht dat de organisatoren van Lords of Poker jou backte bij de MCOP en dat je automatisch een Lord was??

 2. Ik dacht dat de organisatoren van Lords of Poker jou backte bij de MCOP en dat je automatisch een Lord was??

 3. Leuke column Nicky, jammer dat je er niet bij zit. is er nog een kans dat je gevraagd wordt? zou op zich logisch zijn met de award die je won(talentvolle speler). ik zie je wel in de finale van het HSOP 2,5 miljoen.

 4. Nicky, ik heb elders nogal wat commentaar gelezen op de hele gang van zaken tijdens de twee dagen. Nog iets van gemerkt? Krijgt toch een beetje rare bijsmaak het hele gebeuren. Succes in ieder geval.

 5. @schouwtje award? wat voor award? @guido ja heb ik gelezen, maar er is altijd wel commentaar.

 6. @schouwtje award? wat voor award? @guido ja heb ik gelezen, maar er is altijd wel commentaar.

 7. Vanaf het moment dat je column online staat, zit je zo te zien de hele ochtend te ‘refreshen’ om te kijken of er al nieuwe reacties zijn waarop je lekker kunt reageren. Ben benieuwd wat je reactie op mijn reactie zal zijn, kan niet wachten hihi.

 8. Vanaf het moment dat je column online staat, zit je zo te zien de hele ochtend te ‘refreshen’ om te kijken of er al nieuwe reacties zijn waarop je lekker kunt reageren. Ben benieuwd wat je reactie op mijn reactie zal zijn, kan niet wachten hihi.

 9. @jordy lees jij de column uberhaupt wel??? @wesley ja kijk de één speelt 10 tafels tegelijk en een ander(ik dus) speelt 1 tafel en refresht de hele tijd in de hoop dat er een nieuwe reactie is. bedankt dat je me daar mee geholpen heb. misschien kan je nog

 10. Om te lachen dat Lords of Poker. Ze hebben de spelers gewoon in de maling genomen. Ze stuurden alle spelers naar de meest exotische pokerrooms. Via een pay per aanmelding hebben ze flink aan die spelers verdiend. Nu kon feitelijk geen enkele speler Lord worden. Ik snap ook niet wat er gebeurd als Hollink, van Zadelhoff het toernooi gaan winnen. Zij worden toch al gesponsord??? Gaan zij hun winsten dan delen ineens met de Lords. Waarom zouden zij??? Erg vaag allemaal. En Fajah doet niet meer mee omdat zij gesponsord zou worden?? Ik snap het niet.

 11. Mmmm, lees zonet in de AD dat het wel allemaal weinig met pokeren te maken had, maar dat zogenaamde knappere TV-koppen (oftewel halve nichten die make-up op doen om er normaal uit te zien) wildcards kregen om verder te komen… Pokeren is pokeren, dan moet je ook gewoon kunnen winnen zonder hulp !!

 12. Mmmm, lees zonet in de AD dat het wel allemaal weinig met pokeren te maken had, maar dat zogenaamde knappere TV-koppen (oftewel halve nichten die make-up op doen om er normaal uit te zien) wildcards kregen om verder te komen… Pokeren is pokeren, dan moet je ook gewoon kunnen winnen zonder hulp !!

 13. Lees idd je columns niet meer beetje globaal omdat ze van een hele, hele, hele slechte kwaliteit zijn. Is trouwens een ghostwriter niet wat voor je? Wanneer zet je je tv carriere voorgoed opzij? Geintje Nick x x x

 14. Hallo Nicky, ik denk dat ik de oplossing heb voor jouw inhoudelijk, stylistisch en filosofisch zeer zwak geschreven columns: “Blog Nicky Roeg”. Zo laten we het fenomeen “column” in haar waarde en schept het geen verwachtingen. Jou een columnist noemen is hetzelfde als Arthur Numan een spits noemen: een belediging voor het vak. Maar als “Nicky De Blogger” zou je het erg goed doen: hele leuke schrijfstijl, mieterse verhaaltjes, echt tof! Dus stop met colums en ga blogs schrijven…

 15. Hallo Nicky, ik denk dat ik de oplossing heb voor jouw inhoudelijk, stylistisch en filosofisch zeer zwak geschreven columns: “Blog Nicky Roeg”. Zo laten we het fenomeen “column” in haar waarde en schept het geen verwachtingen. Jou een columnist noemen is hetzelfde als Arthur Numan een spits noemen: een belediging voor het vak. Maar als “Nicky De Blogger” zou je het erg goed doen: hele leuke schrijfstijl, mieterse verhaaltjes, echt tof! Dus stop met colums en ga blogs schrijven…

 16. @jese29: Numan zet je ook niet in de spits: een back en een spits hebben de overeenkomst dat ze spelen met een bal. Een columnist en een blogger hebben de overeenkomst dat ze schrijven met de pen…

 17. @jese29: Numan zet je ook niet in de spits: een back en een spits hebben de overeenkomst dat ze spelen met een bal. Een columnist en een blogger hebben de overeenkomst dat ze schrijven met de pen…

 18. He nicky, Heb je zaterdag nog gesproken. Ben zelf ook headsup in de halve finale gestrand. Pot commited met 9 10s gecalld. Tegenstander QQ. Flop 7 9 J. Genoeg outs… Turn en river brengen niets meer. Wil je iets zeggen over de gekozen qualifiers? Bijna alle wildcards zijn door naar de opname dagen! Al met al een zeer leuke dag gehad.

 19. He nicky, Heb je zaterdag nog gesproken. Ben zelf ook headsup in de halve finale gestrand. Pot commited met 9 10s gecalld. Tegenstander QQ. Flop 7 9 J. Genoeg outs… Turn en river brengen niets meer. Wil je iets zeggen over de gekozen qualifiers? Bijna alle wildcards zijn door naar de opname dagen! Al met al een zeer leuke dag gehad.

 20. Dat hele Lords of Poker is een lachertje. Om de bende wat op te vrolijken komen ze wederom met die uitgerangeerde (voormalige) Bn’ers . Gewoon links laten liggen die hap, heeft weinig tot niets met serieus zoeken naar pokertalent te maken, maar is gewoon een speeltje van een aantal cowboys. Leuk stukje trouwens, Nicky. Mag ook weleens gezegd worden.

 21. Dat hele Lords of Poker is een lachertje. Om de bende wat op te vrolijken komen ze wederom met die uitgerangeerde (voormalige) Bn’ers . Gewoon links laten liggen die hap, heeft weinig tot niets met serieus zoeken naar pokertalent te maken, maar is gewoon een speeltje van een aantal cowboys. Leuk stukje trouwens, Nicky. Mag ook weleens gezegd worden.

 22. Nicki ik ben wel wat jaloers op jullie pokertoernooien.Ook een goede speler moet zo af en toe wat geluk hebben.Veel succes.

 23. Nicki ik ben wel wat jaloers op jullie pokertoernooien.Ook een goede speler moet zo af en toe wat geluk hebben.Veel succes.

 24. Wow, Nicky, je praat als een bord bonen dat zich door het spijsverteringskanaal van een koe tracht te wurmen.. Wat een 1e klas onzin joh. Lords of poker was een aanfluiting waar zelfs het HC nauwelijks aan kan tippen, en die kunnen toch ook heus een goed pokertoernooi om zeep helpen. Poker in Nederland op een hoger niveau brengen is onbegonnen werk, zeker zolang deze mensen denken te weten waar poker om draait. Het wordt tijd dat er eens iemand opstaat die onze belangen gaat behartigen i.p.v. dat incestueuze kliekje dat momenteel de scene beheerst. Een hoop van die doorgefokte en labiele gokkers kon je inderdaad terugvinden bij de Lords of Poker, mooie reclame hoor!!!

 25. allemaal bedankt voor jullie reactie.

  @n. vroeg (leuke naam trouwens ;): dikke van dale: co·lumn [kollum] de; v(m) -s regelmatige bijdrage aan een dagblad of tijdschrift met een bijzondere eigen inhoud. nou, bijzonder kan je het toch wel noemen, mijn bijdrage! 😀 ach, als jij het een blog vindt ook goed hoor. dan hoop ik dat je volgende week weer mijn blog leest.

  @Uw versmobielondernemer: moest wel lachen om je eerste zin! als je dat vindt waarom ben jij dan niet de persoon die opstaat? Elke nieuw initiatief dat het poker helpt juich ik toe en ben ik zelfs bereid – als het volgens mij een goed initiatief is – om mee te helpen op elk gebied.

 26. Dank je Nicky de Blogger (ik heet eigenlijk N. Roem, maar wil graag anoniem blijven). Tot mijn grote verbazing, heb je wel een Dikke van Dale. Deze zou je vaker kunnen gebruiken, al is het alleen maar uit respect naar je lezers. En ik geef toe, je bijdrage is zeer bijzonder (ik denk dat Numan in de spits ook een zeer bijzondere bijdrage zal leveren). In de definitie staat “dagblad of tijdschrift”. Omdat daar de ruimte om te publiceren schaars is, wil men de beste columnisten hebben, met een zeer bijzondere inhoud. Als er dus iets gepubliceerd wordt, is het normaliter door een dusdanige kwaliteits-controle-molen (ik weet het, dit woord bestaat niet, dus laat die Dikke maar liggen) gegaan, dat het voldoet aan bepaalde verwachtingen en maatstaven die door de lezers worden aanvaard. Ik schat de gemiddelde pokerspeler toch wel hoger in dan score 540 voor de CITO toets, dus is mijn conclusie, dat het niveau van jouw column daar niet bij aansluit. Een definitie behelst dus veel meer dan een halve zin (al verbaasd het me niet(s) dat je zo denkt). Nicky, ik heb niks tegen je en je lijkt me een aardige gozer. Ik vind alleen dat je met een wat realistischer beeld naar jezelf moet kijken. Dit voorkomt bijvoorbeeld een depressie, wanneer blijkt dat je niet bent wat je altijd dacht dat je was. Als je zo graag op TV wilt komen en het lukt, dan zal de kritiek meer, harder en venijniger zijn (en die komt zeker, als jij je blijft presenteren zoals je nu doet). En als je geen goede zelfreflectie hebt, komt het onverwachts en word je van “Hero” een “Zero”, maar wel een bekende “Zero”… Dit stukje is bedoeld als opbouwende kritiek (met soms wat flauwe-onder-de-gordel-achtige opmerkingen, maar dat moet kunnen, toch?), zodat we er allemaal wat aan hebben en zo in een betere wereld kunnen leven dan gisteren ;-). Lang leve Blog Nicky Roeg!

 27. Dank je Nicky de Blogger (ik heet eigenlijk N. Roem, maar wil graag anoniem blijven). Tot mijn grote verbazing, heb je wel een Dikke van Dale. Deze zou je vaker kunnen gebruiken, al is het alleen maar uit respect naar je lezers. En ik geef toe, je bijdrage is zeer bijzonder (ik denk dat Numan in de spits ook een zeer bijzondere bijdrage zal leveren). In de definitie staat “dagblad of tijdschrift”. Omdat daar de ruimte om te publiceren schaars is, wil men de beste columnisten hebben, met een zeer bijzondere inhoud. Als er dus iets gepubliceerd wordt, is het normaliter door een dusdanige kwaliteits-controle-molen (ik weet het, dit woord bestaat niet, dus laat die Dikke maar liggen) gegaan, dat het voldoet aan bepaalde verwachtingen en maatstaven die door de lezers worden aanvaard. Ik schat de gemiddelde pokerspeler toch wel hoger in dan score 540 voor de CITO toets, dus is mijn conclusie, dat het niveau van jouw column daar niet bij aansluit. Een definitie behelst dus veel meer dan een halve zin (al verbaasd het me niet(s) dat je zo denkt). Nicky, ik heb niks tegen je en je lijkt me een aardige gozer. Ik vind alleen dat je met een wat realistischer beeld naar jezelf moet kijken. Dit voorkomt bijvoorbeeld een depressie, wanneer blijkt dat je niet bent wat je altijd dacht dat je was. Als je zo graag op TV wilt komen en het lukt, dan zal de kritiek meer, harder en venijniger zijn (en die komt zeker, als jij je blijft presenteren zoals je nu doet). En als je geen goede zelfreflectie hebt, komt het onverwachts en word je van “Hero” een “Zero”, maar wel een bekende “Zero”… Dit stukje is bedoeld als opbouwende kritiek (met soms wat flauwe-onder-de-gordel-achtige opmerkingen, maar dat moet kunnen, toch?), zodat we er allemaal wat aan hebben en zo in een betere wereld kunnen leven dan gisteren ;-). Lang leve Blog Nicky Roeg!

 28. Is er iets mis met pokerspelers die een Citotoets score onder de 540 hebben? Dat is toch behoorlijk Havo advies, bijna VWO. Ik schat IQ van 115-120. Zitten heus nog al wat spelers onder dit niveau lijkt mij. Al heb ik de laatste IQ show met de pokerspelers er in niet gezien.

  Snap ook niet dat al die Criticasters van Nicky zijn column maar blijven lezen en er kritiek op hebben. Overigens was deze blog/column ( what’s in a name) prima te lezen.

  BTW, what happened met Fajah?

 29. @n. roem of wat dan ook je naam is. Bedankt voor je leuke bijdrage. Waarom ga jij niet iets schrijven, want je schrijft leuk en humoristisch! w.b.t die zelfreflectie en of ik wel weet wie ik ben kan ik je meedelen dat dat wel goed zit. Na mijn cursus esse

 30. @n. roem of wat dan ook je naam is. Bedankt voor je leuke bijdrage. Waarom ga jij niet iets schrijven, want je schrijft leuk en humoristisch! w.b.t die zelfreflectie en of ik wel weet wie ik ben kan ik je meedelen dat dat wel goed zit. Na mijn cursus esse

 31. Hee Nicky, we zijn in ieder geval genoemd op het lop forum, als ‘bekende en bevriende spelers.. en dat door mijn clownsneus… maar goed,ook een aantal lords waren niet te spreken over ‘de finale’ en keuzes voor spelers. Ik hoop hoe dan ook dat het een leuk programma word. Enne, lekker blijven schrijven en spelen. Je bent in ieder geval jezelf. En in die heads up… tja, je had die gozer aan een touwtje, tot je foute read met die K9, ineens was de totale dynamiek van de game aan zijn kant. Balen voor jou, maar wel mooi om te zien. Poker, you gotta love it. Hoop je snel weer eens tegen te komen, aan of naast een tafel. See ya.

 32. @pitboss dat lijkt mij niet heel verstandig om dat hier in het openbaar neer te zetten, want dan heb je kand dat de server overbelast raakt bij jullie 😀 @pokerclown bedankt voor je reactie en hoop je snel eens te zien. misschien kunnen we ooit eens een

 33. Dank je Nicky. Ik kan inderdaad wel schrijven, maar heb een saai leven en maak niet zoveel mee als jij. Dus mijn cursus zelfreflectie van de LOI zegt me dat ik nog even moet wachten met schrijven, totdat ik een enerverend leven heb (dit duurt overigens al een paar jaar en het komt maar niet). Tot die tijd kan ik slechts reageren op anderen en hen de les lezen waar ik zelf al jaren voor spijbel. Ik hoop spoedig nog wat reacties af te leveren, maar dan moet jij volgende week weer een paar van die machtige Beckham-actige voorzetten geven. Ik zal slechts de “beperkte voetballer” zijn (Cruijf’s benaming voor een altijd scorende Koninklijke spits) die ze intikt. Een goede corner is ook welkom, en als je zelf in de positie bent om te scoren, gewoon doen!…@P. Marks: Er is helemaal niks mis met pokerspelers die lager dan 540 CITO score hebben! Waar haal je dat vandaan? Ik zei dat ik dacht dat het gemiddelde hoger dan 540 lag. Kennelijk maak jij daar andere dingen uit op dan ik (ik denk bv. ook dat het gemiddelde gewicht van Nederlanders (m) 75kg is; zeg ik nu dat alles wat lichter is, daar iets mis mee is?). Wat was je CITO score eigenlijk… P. Marks?

 34. N. Vroeg is alleen maar een nerd anders schrijft hij niet zulke lange “humoristische” stukjes.

 35. @Jordy: Dank je. Vraagstelling: lange “humoristische” stukjes = nerd — korte “a-humoristische” stukjes = hele stoere gast?..

 36. @Jordy: Dank je. Vraagstelling: lange “humoristische” stukjes = nerd — korte “a-humoristische” stukjes = hele stoere gast?..

 37. @ Vroeg: omdat je zegt dat de columns niet aansluiten bij het niveau van de gemiddelde pokerspeler met een cito score van en je dus kritiek had op de column.

 38. @ Vroeg: omdat je zegt dat de columns niet aansluiten bij het niveau van de gemiddelde pokerspeler met een cito score van en je dus kritiek had op de column.

 39. Nicky top stuk, net zoals al je stukken. ja ik waadeer ze echt, want ik ben geen negatieve azijnpisser zoals te veel mensen wel zijn die (negatief)reageren op jou stukken. kortom nicky ga zo door. en negeer die zielige figuren die denken het beter te kunnen. een ding kunnen ze niet: een sponsor krijgen. ik denk dat men (lees de azijnpissers) gewoon tering jaloers op je is. want wie mag nou de hele wereld over vliegen om in australie ff een kaartje te leggen? iedere lezer van Pokercity toch?

 40. Nicky top stuk, net zoals al je stukken. ja ik waadeer ze echt, want ik ben geen negatieve azijnpisser zoals te veel mensen wel zijn die (negatief)reageren op jou stukken. kortom nicky ga zo door. en negeer die zielige figuren die denken het beter te kunnen. een ding kunnen ze niet: een sponsor krijgen. ik denk dat men (lees de azijnpissers) gewoon tering jaloers op je is. want wie mag nou de hele wereld over vliegen om in australie ff een kaartje te leggen? iedere lezer van Pokercity toch?

 41. laatste zin had moeten zijn: iedere lezer van pokercity wil dit toch? ik heb ook geen van dale.

 42. Hahahaha schitterende reacties van N.Vroeg. Toevallig kon Nicky nog aardig voetballen vroeger, dus met die voorzetten moet het goedkomen! 😉

 43. @P.Marks: Ik denk dat het gemiddelde IQ van de Nederlandse pokerspeler vrij hoog ligt. Ik denk dat het niveau van de gemiddelde column van Nicky vrij laag ligt. In beide stellingen zijn er altijd uitschieters naar boven en naar beneden, daarom: gemiddeld

 44. @ Mariosi: dan moet hij wel spelen; misschien kiest de trainer wel voor een jong virtuoos talent.
  @marc amsterdam: ik vind het bijzonder hoe jij door de evolutie heen bent gekomen; als de mensheid jouw kritische blik had, dan begroeven we onze doden n

 45. Beste Vroeg, ook ik ben vaak heerlijk kritisch. Niets zo fijn als ergens lekker op zitten te kankeren of je afschuw over kenbaar te maken. Maar ook iemand een hart onder de riem te steken wil wel eens helpen. HEt kan de persoon in kwestie motiveren. In die zin moet je denk ik de reactie van Marc zien. Overigens chapeau voor je leuke kritische reacties. Ze worden gewaardeerd, blijkbaar kun je beter schrijven dan pokeren. Volgens mij overschat je wel het IQ van de gemiddelde pokerspeler. De topspelers en de mensen die via fora communiceren zijn ook niet per se een goede afspiegeling van de pokerspelers in zijn algemeenheid.

 46. Beste Vroeg, ook ik ben vaak heerlijk kritisch. Niets zo fijn als ergens lekker op zitten te kankeren of je afschuw over kenbaar te maken. Maar ook iemand een hart onder de riem te steken wil wel eens helpen. HEt kan de persoon in kwestie motiveren. In die zin moet je denk ik de reactie van Marc zien. Overigens chapeau voor je leuke kritische reacties. Ze worden gewaardeerd, blijkbaar kun je beter schrijven dan pokeren. Volgens mij overschat je wel het IQ van de gemiddelde pokerspeler. De topspelers en de mensen die via fora communiceren zijn ook niet per se een goede afspiegeling van de pokerspelers in zijn algemeenheid.

 47. Nicky er is niks mis met je Columns. Lees ze elke keer met plezier. Fuck the haterss!!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.