WSOP: Uitzending van dag 5 Main Event

Dit behoeft geen intro! Check hier de beelden van dag vijf van het WSOP Main Event, als het grote geld steeds dichterbij komt voor de spelers. Episode 17 en 18 staan voor je klaar!
 
Episode 17
 
 

 

 
Episode 18
 
 

 

 

 

4 Comments

  1. Heren pokercity. Volgens mij is er iets fout gegaan. Want dag 4 bestond uit 2 episodes en ik zat eigenlijk nog te wachten op part II daarvan ? Nu mis ik dus een deel en ik ben te lui om op youtube te kijken haha
    Zie:
    “Er zijn twee uitzendingen over dag 4. Als de tweede ook beschikbaar komt, verschijnt dat uiteraard op PokerCity!”

  2. Heren pokercity. Volgens mij is er iets fout gegaan. Want dag 4 bestond uit 2 episodes en ik zat eigenlijk nog te wachten op part II daarvan ? Nu mis ik dus een deel en ik ben te lui om op youtube te kijken haha
    Zie:
    “Er zijn twee uitzendingen over dag 4. Als de tweede ook beschikbaar komt, verschijnt dat uiteraard op PokerCity!”

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.