Video: Wong’s World – Winter Editie

Gerthein ‘Spekkoper’ Boersma en ‘Ninjajos’ van Rhijn waren afgelopen maand in Las Vegas om de dingen te doen die men in Las Vegas doet – en daarnaast de album-release van Marcel Luske bij te wonen. Vóór het zover was, nam het duo eerst een video op met en over Steve Wong. De Full Tilt Pro, die sinds PokerCity’s Wong’s World filmpjes van afgelopen zomer tot een lokaal fenomeen mag worden gerekend, laat ons nuchtere Hollanders Sin City zien zoals wij het nog nooit zagen… Kijk mee ‘wat de gebeuren is’ en huiver!

PokerCity Workshops 1000x258

28 Comments

 1. Whahahaha het begon een beetje droog, maar daarna kwam je weer helemaal los. Geniaal!

 2. Whahahaha het begon een beetje droog, maar daarna kwam je weer helemaal los. Geniaal!

 3. roflmao, ik was al fan van steve na die wong’s world filmpjes van jullie deze zomer maar ook toen vond ik m al heel geschikt voor een parodie! heel leuk gedaan weer, jullie zijn de enigen die zoiets doen. meer humor in de pokerwereld!

 4. roflmao, ik was al fan van steve na die wong’s world filmpjes van jullie deze zomer maar ook toen vond ik m al heel geschikt voor een parodie! heel leuk gedaan weer, jullie zijn de enigen die zoiets doen. meer humor in de pokerwereld!

 5. Haha ik moest lachen, weer heel erg leuk gedaan.
  Maar, ben ik nou de enige die de helft niet verstaat?

 6. Haha ik moest lachen, weer heel erg leuk gedaan.
  Maar, ben ik nou de enige die de helft niet verstaat?

 7. FANTASTISCH echt heel erg leuk gemaakt. Op sommige momenten is het ECHT net of hij zelf aan het woord is.
  Vaksnuiters ik kijk al uit naar de volgende aflevering…..Keep them Coming.

 8. FANTASTISCH echt heel erg leuk gemaakt. Op sommige momenten is het ECHT net of hij zelf aan het woord is.
  Vaksnuiters ik kijk al uit naar de volgende aflevering…..Keep them Coming.

 9. Ik ben een beetje laat, maar erg goed gedaan. Goed camerawerk ook. Prima Jos.

 10. Ik ben een beetje laat, maar erg goed gedaan. Goed camerawerk ook. Prima Jos.

 11. Ik ben ook erg laat… Ik zie hem nu door persoonlijke omstandigheden pas voor het eerst. Natuurlijk heb ik alles gefilmd en dus weet ik al een beetje hoe het is, maar om het nu zo gemonteerd te zien is toch wel weer anders. Ben wel super tevreden met het resultaat.
  Gerthein heeft het natuurlijk weer top gedaan. Is niet niks om met een pruik en schmink door Vegas te lopen en eten te bestellen etc. etc. Ik zou het ieg. niet kunnen/ durven. Vorige keer in Praag bleven we in het Hilton en waren we binnen een paar uur klaar met filmen. Hier zijn we een aantal dagen mee bezig geweest. Op een gegeven moment moesten we om 06.00 in de ochtend onze wekker zetten om die helikopterscene te schieten.
  Tijdens die hamburgerscene was ik ietwat geirriteerd…. Mijn eten stond er namelijk ook al en GH wilde nog wat filmen. Maar goed, hartstikke leuk geworden en nogmaals complimenten aan GH!!!

 12. Ik ben ook erg laat… Ik zie hem nu door persoonlijke omstandigheden pas voor het eerst. Natuurlijk heb ik alles gefilmd en dus weet ik al een beetje hoe het is, maar om het nu zo gemonteerd te zien is toch wel weer anders. Ben wel super tevreden met het resultaat.
  Gerthein heeft het natuurlijk weer top gedaan. Is niet niks om met een pruik en schmink door Vegas te lopen en eten te bestellen etc. etc. Ik zou het ieg. niet kunnen/ durven. Vorige keer in Praag bleven we in het Hilton en waren we binnen een paar uur klaar met filmen. Hier zijn we een aantal dagen mee bezig geweest. Op een gegeven moment moesten we om 06.00 in de ochtend onze wekker zetten om die helikopterscene te schieten.
  Tijdens die hamburgerscene was ik ietwat geirriteerd…. Mijn eten stond er namelijk ook al en GH wilde nog wat filmen. Maar goed, hartstikke leuk geworden en nogmaals complimenten aan GH!!!

 13. De imitatie van Rolf vond ik briljant, maar het schitterende Amsterdamse accent van Steve Wong blijkt toch wat lastiger. Het lijkt nu wel een Tukker die Johan Cruijff na probeert te doen, maar dat echt niet kan.
  Ik blijf het wel tof vinden dat jullie de humor-kant van poker blijven opzoeken. Keep up the good work!

 14. De imitatie van Rolf vond ik briljant, maar het schitterende Amsterdamse accent van Steve Wong blijkt toch wat lastiger. Het lijkt nu wel een Tukker die Johan Cruijff na probeert te doen, maar dat echt niet kan.
  Ik blijf het wel tof vinden dat jullie de humor-kant van poker blijven opzoeken. Keep up the good work!

 15. Jongens, wat heb ik weer gelachen! Moest wel net als bij het Rolf filmpje wel even de afleveringen van de zomer weer bekijken. Als je die eerst ziet en dan deze is het nog mooier. Ik vond het juist wel goed nagedaan hoor. Die wong heeft juist geen klassiek Amsterdams accent. Het is meer een “eigen” taaltje. Het is dan juist leuk dat het wat “overdreven” is. Daar draait het bij nadoen om. Eerst Praag, ditmaal Vegas. Ben benieuwd naar welke lokatie jullie ons de volgende keer mee naar toe nemen….

 16. Jongens, wat heb ik weer gelachen! Moest wel net als bij het Rolf filmpje wel even de afleveringen van de zomer weer bekijken. Als je die eerst ziet en dan deze is het nog mooier. Ik vond het juist wel goed nagedaan hoor. Die wong heeft juist geen klassiek Amsterdams accent. Het is meer een “eigen” taaltje. Het is dan juist leuk dat het wat “overdreven” is. Daar draait het bij nadoen om. Eerst Praag, ditmaal Vegas. Ben benieuwd naar welke lokatie jullie ons de volgende keer mee naar toe nemen….

 17. Jahaaa pokeraars!!
  hahaha top weer xD echt lache dit. youve got style thats what all the girls saaaay!

 18. Jahaaa pokeraars!!
  hahaha top weer xD echt lache dit. youve got style thats what all the girls saaaay!

 19. Hey big GH, er zijn wat momenten hier waarin je Steve echt precies treft. Maar in tegenstelling tot Rolf is het meer niet dan wel. Ik heb er wel erg van genoten. Keep em coming!

 20. Hey big GH, er zijn wat momenten hier waarin je Steve echt precies treft. Maar in tegenstelling tot Rolf is het meer niet dan wel. Ik heb er wel erg van genoten. Keep em coming!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.