Road to MCOP 2009: Pieter de Korver

Amsterdam wordt volgende week weer even pokerhoofdstad: de Master Classics of Poker staan voor de deur. PokerCity is live aanwezig met complete coverage. In de aanloop naar deze spetterende week, vroegen we een aantal prominente spelers naar hun herinneringen en verwachtingen. Vandaag: EPT Monte Carlo champion Pieter de Korver.


Welke events ga je spelen?
Ik heb me voor alle toernooien een dikke maand geleden al opgegeven!

Vorig jaar was je eerste MCOP en had je meteen een diepe run in het Main Event (28e). Dat was toen je tweede en grootste live cash. Weet je nog hoe dat voelde?
Ik begon mijn toernooi aan de sterkste tafel ooit. Het werd ook de tafel des doods genoemd, allemaal kampioenen! Ik speelde echt heel solide en ik vond het een geweldige ervaring. Ik was echt apetrots dat ik in het geld kwam.

Nu keer je terug als EPT kampioen én met een sponsorcontract. Een totaal andere ervaring?
Klopt, ik schuif nu met een contract en een EPT titel aan. Dit zal natuurlijk een andere ervaring gaan meegeven. Eigenlijk wel heel erg kicken natuurlijk, maar aan de andere kant zullen de mensen nu ook wat meer gaan verwachten. Ik zit nu op dit moment in Jakarta Indonesie, om mezelf even een andere mind set te gaan geven, want dat was echt nodig. Ik hoop dat ik de gretigheid absoluut weer helemaal terug heb en dat ik goed ga pokeren en hopelijk heel erg goed ga presteren.

Wanneer is de MCOP voor jou geslaagd?
Mijn MCOP is pas geslaagd wanneer ik resultaten boek en ik positief (moneywise) terug kom in Leeuwarden. Ik ben een prijzenvechter en dat hoop ik weer te laten zien aankomende MCOP!

De Master Classics of Poker op PokerCity: live reporting, live video, live twitter-updates, dagelijkse vooruitblikken met Rolf en Nicky in een speciale live editie van Poker Inside en nog veel meer! Kijk mee vanaf aanstaande vrijdag, 6 november!

10 Comments

 1. Hoeveel heeft hij vorig jaar geshipt? Met z’n 28’ste plek? Of was plek 28 niet ITM

 2. Hoeveel heeft hij vorig jaar geshipt? Met z’n 28’ste plek? Of was plek 28 niet ITM

 3. Hoi Pieter,
  Gaat hem worden opgeladen en wel gaat er geshipt worden.
  See you in Amsterdam

 4. Hoi Pieter,
  Gaat hem worden opgeladen en wel gaat er geshipt worden.
  See you in Amsterdam

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.