Lacey Jones tekent bij Absolute Poker

Hoewel Jones meer vanwege haar prachtige looks dan haar pokerkwaliteiten zal zijn gekozen, is de pokerwereld weer een gesponsorde pro rijker.

Het is nog amper twee weken geleden dat Absolute Poker Matt Vengrin toevoegde aan haar team, nu is Lacey Jones dus hun laatste aanwinst. “Ik ben zó blij met deze prachtige nieuwe stap in mijn carriere bij Absolute Poker”, aldus een dolgelukkige Lacey Jones. Hoewel Jones nog geen grote toernooien op haar naam heeft geschreven, is ze wel enkele keren in de prijzen gekomen bij bekende toernooien. Zo wist ze 75ste te worden bij het Ladies Event van de WSOP van 2006 en is ze in 2004 tweede geworden bij de San Diego Super Bowl of Poker. Ze is vorig jaar uitgeroepen tot meest sexy vrouw binnen de pokerwereld en heeft op de cover van Bluff Magazine gestaan in oktober vorig jaar.

4 Comments

  1. Ik plaats deze vraag maar even hier, om te voorkomen dat ie niet opgemerkt wordt door de mannen van PC.
    Zouden jullie eens willen kijken naar de links naar de afleveringen van High Stakes Poker? Ik heb er een aantal nog niet gezien, en krijg ze niet op mijn scherm omdat er schijnbaar een of andere censuur op ligt. Heb het ook via andere wegen geprobeerd, maar lukte ook niet. Waar kan ik de filmpjes nog wel vinden?

  2. Ik plaats deze vraag maar even hier, om te voorkomen dat ie niet opgemerkt wordt door de mannen van PC.
    Zouden jullie eens willen kijken naar de links naar de afleveringen van High Stakes Poker? Ik heb er een aantal nog niet gezien, en krijg ze niet op mijn scherm omdat er schijnbaar een of andere censuur op ligt. Heb het ook via andere wegen geprobeerd, maar lukte ook niet. Waar kan ik de filmpjes nog wel vinden?

  3. Alle afleveringen van alle seizoenen op pokertube.com, best search engine op home page gebruiken en voilà het hele lijstje …

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.