High Stakes Poker: Lex Veldhuis in actie!

Eindelijk is het zover: de zesde aflevering van High Stakes Poker seizoen 6 waarin Lex Veldhuis in actie komt. Waar wacht je nog op? Kijken die handel!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

64 Comments

 1. Grappig wat “table image” met je kan doen 🙂
  Tom Dwan heeft niet één keer een bluff laten zien. Bij de showdown had hij steeds minimaal 2 pair. En elke keer op de flop achterlopen, daarna hitten en dik afbetaald krijgen.
  Lex vond ik juist erg goed. Die timing is gewoon pech, zou ik niet slecht noemen.
  Hij checked op de juiste momenten dat hij beat denkt te zijn toch ?

 2. Grappig wat “table image” met je kan doen 🙂
  Tom Dwan heeft niet één keer een bluff laten zien. Bij de showdown had hij steeds minimaal 2 pair. En elke keer op de flop achterlopen, daarna hitten en dik afbetaald krijgen.
  Lex vond ik juist erg goed. Die timing is gewoon pech, zou ik niet slecht noemen.
  Hij checked op de juiste momenten dat hij beat denkt te zijn toch ?

 3. Ja met timing bedoel ik dat zijn blufs verkeerd uitpakken omdat zijn tegenstanders monsters blijken te hebben. Set vrouwen o.a.

 4. Ja met timing bedoel ik dat zijn blufs verkeerd uitpakken omdat zijn tegenstanders monsters blijken te hebben. Set vrouwen o.a.

 5. Ik dacht dat het niet zo slecht ging, de volgende uitzending moet een boel goed maken denk ik.

 6. Ik dacht dat het niet zo slecht ging, de volgende uitzending moet een boel goed maken denk ik.

 7. lex goed ? hij speelde super slecht je kan er de donder op zetten dat al een rock een 3 bett called en dan de flop called dat je je 8 hoog wel een keer mag loslaten en dan nog vragen of hij aan folden dacht

 8. lex goed ? hij speelde super slecht je kan er de donder op zetten dat al een rock een 3 bett called en dan de flop called dat je je 8 hoog wel een keer mag loslaten en dan nog vragen of hij aan folden dacht

 9. Lex vroeg of ie aan folden dacht, omdat Lex zoiets had van gast, schuif daar gewoon alsjeblieft zeg. Hij levelt je hard hier hoor.

 10. Lex vroeg of ie aan folden dacht, omdat Lex zoiets had van gast, schuif daar gewoon alsjeblieft zeg. Hij levelt je hard hier hoor.

 11. Afgedroogd, ingemaakt, weggespeeld, in de pan gehakt “onze Lex”. Wat een donk! Gokt hier gewoon met geld van anderen even het geld weg. Zwaar overrated door zijn natuurlijke machogedrag wat jongeren erg aanspreekt. Maar levensgevaarlijk voor zichzelf en jonge pokerwannabe’s is hij natuurlijk wel!

 12. Afgedroogd, ingemaakt, weggespeeld, in de pan gehakt “onze Lex”. Wat een donk! Gokt hier gewoon met geld van anderen even het geld weg. Zwaar overrated door zijn natuurlijke machogedrag wat jongeren erg aanspreekt. Maar levensgevaarlijk voor zichzelf en jonge pokerwannabe’s is hij natuurlijk wel!

 13. in die laatse hand was die bluf een beetje jammer. voor de rest geen fouten gemaakt. we kunnen hem pas op het einde beoordelen. maar ff seriues mensen die dwan is toch een lucky motherfucker. statistische moet er iemand op de wereld rond lopen die het meeste geluk heeft met poker. ik zweer het!!! dat is dwan

 14. in die laatse hand was die bluf een beetje jammer. voor de rest geen fouten gemaakt. we kunnen hem pas op het einde beoordelen. maar ff seriues mensen die dwan is toch een lucky motherfucker. statistische moet er iemand op de wereld rond lopen die het meeste geluk heeft met poker. ik zweer het!!! dat is dwan

 15. Dit voelt echt als Nederland op de WK in de eerste ronde met 5- 0 verliest tegen Amerika. Wat een slecht spel, K 2 , 86 , QJ 2 ton. 2 blufs die 80 k onnodig waren,ik zeg 80 k want een cb is normaal maar de rest niet . Had er meer van verwacht erg teleurstellend..

 16. Dit voelt echt als Nederland op de WK in de eerste ronde met 5- 0 verliest tegen Amerika. Wat een slecht spel, K 2 , 86 , QJ 2 ton. 2 blufs die 80 k onnodig waren,ik zeg 80 k want een cb is normaal maar de rest niet . Had er meer van verwacht erg teleurstellend..

 17. Het liep niet erg lekker natuurlijk, maar wie weet pakken de moves volgende uitzending beter uit!
  Ik denk dat hij nog wel terug kan knokken. (gaat hij evt re-buyen indien nodig? zo shortstack is terugkomen wel moeilijker natuurlijk.)
  grtz
  -the-other-L-Veldhuis-

 18. Het liep niet erg lekker natuurlijk, maar wie weet pakken de moves volgende uitzending beter uit!
  Ik denk dat hij nog wel terug kan knokken. (gaat hij evt re-buyen indien nodig? zo shortstack is terugkomen wel moeilijker natuurlijk.)
  grtz
  -the-other-L-Veldhuis-

 19. @ kaartblanche
  bedenk wel dat ze maar een selectie handjes uitzenden en dat de handjes waarin hij met geluk hit, maar door zijn image alsnog flink afbetaald krijgt het mooiste zijn om uit te zenden. 🙂

 20. @ kaartblanche
  bedenk wel dat ze maar een selectie handjes uitzenden en dat de handjes waarin hij met geluk hit, maar door zijn image alsnog flink afbetaald krijgt het mooiste zijn om uit te zenden. 🙂

 21. Wat Lex deed was zeker niet slecht, jammer dat hij in de hand van Robl loopt. Hij lijkt in ieder geval geen pleinvrees te hebben. Met Phillips werd pas echt gedold. Volgens mij komt het in de EP hierna wel goed.

 22. Wat Lex deed was zeker niet slecht, jammer dat hij in de hand van Robl loopt. Hij lijkt in ieder geval geen pleinvrees te hebben. Met Phillips werd pas echt gedold. Volgens mij komt het in de EP hierna wel goed.

 23. @Klaas, Wat ben je lekker negatief! Het is toch super dat een Nederlander daar zit. Dat zijn moves niet helemaal goed uitpakken ok, maar die waardeoordelen die jij er al gelijk aan geeft vind ik zwaar overdreven

 24. @Klaas, Wat ben je lekker negatief! Het is toch super dat een Nederlander daar zit. Dat zijn moves niet helemaal goed uitpakken ok, maar die waardeoordelen die jij er al gelijk aan geeft vind ik zwaar overdreven

 25. Mensen die zeggen superslecht en een cbet is normaal maar de rest niet.. Zeg dan niets!
  Hij is natuurlijk een klasse minder, maar zeker geen stomme dingen gedaan. Blufs waren prima op die laatste na tegen QQ op de river…
  @ jjjjijjjj oid
  Wauw, anders begreep je totaal niet wat daar gebeurde!

 26. Mensen die zeggen superslecht en een cbet is normaal maar de rest niet.. Zeg dan niets!
  Hij is natuurlijk een klasse minder, maar zeker geen stomme dingen gedaan. Blufs waren prima op die laatste na tegen QQ op de river…
  @ jjjjijjjj oid
  Wauw, anders begreep je totaal niet wat daar gebeurde!

 27. @ mariosi ja hoor ik begrijp niet wat daargebeurde al was ik een speler die alleen maar freerolls speelde dan zag ik nog dat hij te veel investeerde in die k,2 hand en met 8 hoog met de verkeerde man in de pot zit

 28. @ mariosi ja hoor ik begrijp niet wat daargebeurde al was ik een speler die alleen maar freerolls speelde dan zag ik nog dat hij te veel investeerde in die k,2 hand en met 8 hoog met de verkeerde man in de pot zit

 29. ik vraag me af hoeveel handen er gespeeld worden per sessie. Want je ziet er maar `n paar. Overigens wel apart dat er grote handen met poep worden gespeeld, en de AA KK van ivey en antonius nogal mat blijft.

 30. ik vraag me af hoeveel handen er gespeeld worden per sessie. Want je ziet er maar `n paar. Overigens wel apart dat er grote handen met poep worden gespeeld, en de AA KK van ivey en antonius nogal mat blijft.

 31. die hand met AA vs KK werd enorm geremd door t board, en om dat ze zo diep zaten.
  en wat de poephanden betreft hebben ze behoorlijke reads op elkaar natuurlijk.
  dus ze durven best een keer met poep flink door te betten.
  voor ons mooi als we beide handen zien maar die zien hun niet natuurlijk…
  het blijft fascinerend hoe spelers om zulke bedragen spelen.

 32. die hand met AA vs KK werd enorm geremd door t board, en om dat ze zo diep zaten.
  en wat de poephanden betreft hebben ze behoorlijke reads op elkaar natuurlijk.
  dus ze durven best een keer met poep flink door te betten.
  voor ons mooi als we beide handen zien maar die zien hun niet natuurlijk…
  het blijft fascinerend hoe spelers om zulke bedragen spelen.

 33. Tja hij loopt toch gewoon met open ogen in de val van Robl. Die ziet al van een kilometer afstand dat Rolf hier zit te bluffen en laat Lex kinderlijk eenvoudig afbetalen.

 34. Tja hij loopt toch gewoon met open ogen in de val van Robl. Die ziet al van een kilometer afstand dat Rolf hier zit te bluffen en laat Lex kinderlijk eenvoudig afbetalen.

 35. Willen de mensen die zo negatief zijn over Lex’spel, en ook winnend spelen op de limieten die hij speelt, hun vinger opsteken?

 36. Willen de mensen die zo negatief zijn over Lex’spel, en ook winnend spelen op de limieten die hij speelt, hun vinger opsteken?

 37. als hij alle potten had gewonnen dan had iedereen gezegd: wat een goede speler! je kan hem niet beoordelen op één sessie..

 38. als hij alle potten had gewonnen dan had iedereen gezegd: wat een goede speler! je kan hem niet beoordelen op één sessie..

 39. Lol @ reacties hier a la “cbetten ok, maar daarna inzetten zonder ook maar een paartje, wat een donkey”

 40. Lol @ reacties hier a la “cbetten ok, maar daarna inzetten zonder ook maar een paartje, wat een donkey”

 41. @Django: Hoe winnend speelt hij dan? Volgens mij valt dat reuze mee en kost hij zijn backers een vermogen.

 42. @Django: Hoe winnend speelt hij dan? Volgens mij valt dat reuze mee en kost hij zijn backers een vermogen.

 43. Ik weet inderdaad niets van de niet-uitgezonden handen. Wat je alleen vast kan stellen is dat Lex zijn handen heel anders speelt / gespeeld heeft dan de andere spelers aan tafel. Ook dan bijvoorbeeld Durr (als je kijkt naar betsizes; keuze voor 2nd barrel op turn i.p.v. river). Ik zou niet durven zeggen, dat het per definitie slecht is. De enige matige actie was wat mij betreft de riverbet tegen trips vrouwen.

 44. Ik weet inderdaad niets van de niet-uitgezonden handen. Wat je alleen vast kan stellen is dat Lex zijn handen heel anders speelt / gespeeld heeft dan de andere spelers aan tafel. Ook dan bijvoorbeeld Durr (als je kijkt naar betsizes; keuze voor 2nd barrel op turn i.p.v. river). Ik zou niet durven zeggen, dat het per definitie slecht is. De enige matige actie was wat mij betreft de riverbet tegen trips vrouwen.

 45. Ten eerste alle respect voor het feit dat hij daar überhaupt aan tafel zit !!
  Of hij goed of slecht speelde vind ik lastig te beoordelen aangezien er maar een paar handen getoond werden.
  Van hetgeen er getoond werd vond ik hem wel wat rustiger en wat afwachtender dan ik normaal van hem gewend ben, maar ik denk dat dat gezien de situatie ook niet meer dan logisch is.
  Die laatste hand vond ik echter niet echt goed gespeeld. Als hij tegen een andere speler had gezeten was het wellicht een goede move geweest om daar op de river te betten, maar aangezien die robl, voor zover ik in deze videos kan zien geen hand gespeeld had, was de kans wel enorm groot dat hij daar een flinke hand zou hebben … dit kon je preflop ook al duidelijk zien…
  Maar ja het is natuurlijk wel een beetje de style van lex … ikzelf had daar gewoon eieren voor mijn geld gekozen en na de call op de flop gewoon 2x gechecked…
  gr

 46. Ten eerste alle respect voor het feit dat hij daar überhaupt aan tafel zit !!
  Of hij goed of slecht speelde vind ik lastig te beoordelen aangezien er maar een paar handen getoond werden.
  Van hetgeen er getoond werd vond ik hem wel wat rustiger en wat afwachtender dan ik normaal van hem gewend ben, maar ik denk dat dat gezien de situatie ook niet meer dan logisch is.
  Die laatste hand vond ik echter niet echt goed gespeeld. Als hij tegen een andere speler had gezeten was het wellicht een goede move geweest om daar op de river te betten, maar aangezien die robl, voor zover ik in deze videos kan zien geen hand gespeeld had, was de kans wel enorm groot dat hij daar een flinke hand zou hebben … dit kon je preflop ook al duidelijk zien…
  Maar ja het is natuurlijk wel een beetje de style van lex … ikzelf had daar gewoon eieren voor mijn geld gekozen en na de call op de flop gewoon 2x gechecked…
  gr

 47. @klaas.
  Hij verslaat makkelijk de 1000 nl, makkelijk…Dat ie wel of geen goed spel op HSP heeft laten zien, maakt niet uit. De manier waarop mensen hem anoniem de grond in trappen is triest. Daar gaat het mij om. En geloof me, ik heb helemaal niets me

 48. @klaas.
  Hij verslaat makkelijk de 1000 nl, makkelijk…Dat ie wel of geen goed spel op HSP heeft laten zien, maakt niet uit. De manier waarop mensen hem anoniem de grond in trappen is triest. Daar gaat het mij om. En geloof me, ik heb helemaal niets me

 49. uhmm..lex backers in highstakes? highstakes regelement staat dat er geen backingdeals gedaan mogen worden voor een speler die meedoet;)

 50. uhmm..lex backers in highstakes? highstakes regelement staat dat er geen backingdeals gedaan mogen worden voor een speler die meedoet;)

 51. Ik wil hem wel eens zien in PAD. Daar zie je tenminste alle handen. Als je Tom Dwan daar ziet dan zie je dat die gast gewoon heel goed aanvoelt waar hij zijn spots moet pakken. Sofar heb ik geen handen van Lex gezien, enkel handen van een ander waar hij in betrokken was.. Als ik verder zie hoe het merendeel van de spelers hem feitelijk links laten liggen dan denk ik daar zo het mijne van.. Na de airtime tijdens de WSOP dacht het productie team misschien levert juicy TV op.. we zien het wel, maar ik heb zo mijn twijfels..

 52. Ik wil hem wel eens zien in PAD. Daar zie je tenminste alle handen. Als je Tom Dwan daar ziet dan zie je dat die gast gewoon heel goed aanvoelt waar hij zijn spots moet pakken. Sofar heb ik geen handen van Lex gezien, enkel handen van een ander waar hij in betrokken was.. Als ik verder zie hoe het merendeel van de spelers hem feitelijk links laten liggen dan denk ik daar zo het mijne van.. Na de airtime tijdens de WSOP dacht het productie team misschien levert juicy TV op.. we zien het wel, maar ik heb zo mijn twijfels..

 53. Ik vond hem ook niet echt sterk overkomen. Zijn super agressieve stijl en vele blufs zijn natuurlijk leuk om te zien maar betalen slechts zelden af. Daarbij zie ik op pokertableratings dat hij ook zwaar in de min staat aldaar. alle respect voor de man, maar gezien zijn laatste financiele prestaties vraag ik me af of hij nog niet broke is.

 54. Ik vond hem ook niet echt sterk overkomen. Zijn super agressieve stijl en vele blufs zijn natuurlijk leuk om te zien maar betalen slechts zelden af. Daarbij zie ik op pokertableratings dat hij ook zwaar in de min staat aldaar. alle respect voor de man, maar gezien zijn laatste financiele prestaties vraag ik me af of hij nog niet broke is.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.