High Stakes Poker: All systems go!

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van High Stakes Poker bekijk je hier! Rijke zakenmannen schuiven aan bij pokerpro’s als Antonio Esfandiari, Vanessa Selbst en Doyle Brunson. De nieuwe commentator Norm MacDonald maakt zijn debuut.
 
In de eerste aflevering van seizoen zeven zien we Doyle Brunson, Vanessa Selbst, Barry Greenstein, Antonio Esfandiari, Robert Croak, Phil Ruffin, Bill Klein en David Peat in actie. Alle spelers starten met $200.000 aan cash, behalve Ruffin en Klein die een half miljoen dollar aan stack inkochten.
 
Komt dat zien!
 

PokerCity Workshops

12 Comments

  1. Ik moest op 13 minuten voor het eerst lachen om de commentator, valt beetje tegen hoop dat ie nog beter wordt.

  2. Ik moest op 13 minuten voor het eerst lachen om de commentator, valt beetje tegen hoop dat ie nog beter wordt.

  3. Hoe die commentator zich geforceerd voorstelt, vreselijk. Verder vind ik het jammer dat er zo weinig cashgamekwaliteit aan tafel zit. Alleen Peat/Viffer en Barry G. zie ik graag spelen.

  4. Hoe die commentator zich geforceerd voorstelt, vreselijk. Verder vind ik het jammer dat er zo weinig cashgamekwaliteit aan tafel zit. Alleen Peat/Viffer en Barry G. zie ik graag spelen.

  5. Ik vind het nog steeds een tegenvaller dat de bekende spelers die geld genoeg hebben akkoord zijn gegaan met deze format. Zeker van Doyle Brumsnor en Barry Geenstijl had ik dit niet verwacht. Gabe Kaplan was de man gewoon … sommige tradities moet je in ere houden

  6. Ik vind het nog steeds een tegenvaller dat de bekende spelers die geld genoeg hebben akkoord zijn gegaan met deze format. Zeker van Doyle Brumsnor en Barry Geenstijl had ik dit niet verwacht. Gabe Kaplan was de man gewoon … sommige tradities moet je in ere houden

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.