EPT Barcelona: Raemon Sluiter ‘outplayed’

Voormalig toptennisser Raemon Sluiter speelde zijn tweede European Poker Tour. In Barcelona leek hij hard op weg naar dag 2, totdat een sterke tegenstander hem uitschakelde. Naar eigen zeggen werd hij ‘outplayed’. Sluiter beheerst de pokerterminologie in ieder geval blijkt uit de video.

 

8 Comments

  1. als ik nu wat pokertermen er tegenaan gooi, mag ik dan ook mee doen met een EPT? oh w8, ik ben geen bekende judoka. Jammer!
    on topic: nogal tricky om met boeren ff alles erin te gooien, ookal denk je dat je tegenstander bluft. Waarschijnlijk had die nog genoeg blinden over dus zn actie was totaal overbodig (denk ik)eerder een flinke raise maken waardoor die toch nog zelf fold equilty overhoudt.

  2. als ik nu wat pokertermen er tegenaan gooi, mag ik dan ook mee doen met een EPT? oh w8, ik ben geen bekende judoka. Jammer!
    on topic: nogal tricky om met boeren ff alles erin te gooien, ookal denk je dat je tegenstander bluft. Waarschijnlijk had die nog genoeg blinden over dus zn actie was totaal overbodig (denk ik)eerder een flinke raise maken waardoor die toch nog zelf fold equilty overhoudt.

  3. @Ferry: is dat nou een grapjes over dat ik ben geen bekende judoka? of denk je echt dat hij een judoka is?

  4. @Ferry: is dat nou een grapjes over dat ik ben geen bekende judoka? of denk je echt dat hij een judoka is?

  5. naja als je het sarcasme niet snapt dan hoef ik het ook niet uit te leggen in deze context ;)!

  6. naja als je het sarcasme niet snapt dan hoef ik het ook niet uit te leggen in deze context ;)!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.