Christian Vieri is gek van poker

De Italiaanse topvoetballer Christian Vieri heeft besloten om zich meer toe te gaan leggen op poker. De inmiddels 35-jarige voormalig spits van Inter Milan zit momenteel zonder club, nadat hij vorige maand opstapte bij Atalanta.

Toch is de voetballer niet van plan om helemaal met voetbal te stoppen. “Ik kaart heel graag, maar mijn toekomst ligt nog altijd in het voetbal. Maar wie weet, als ik straks gestopt ben, dat ik dan echt een pokerpro kan worden!” zei hij tegenover de Italiaanse Sportweek.

Vieri is een groot liefhebber van Texas Hold’em. Hij is net terug uit Los Angeles, waar hij deelnam aan twee pokertoernooien. Ook is hij van plan aan de EPT San Remo deel te nemen, evenals de EPT Grand Final in Monte Carlo.

Vieri heeft altijd graag kaartspelletjes gespeeld. “Ik speelde dan tijdens trainingskampen. Maar meestal waren dat Italiaanse spelletjes. Pas later ontdekte ik poker. Hold’em is gewoon fantastisch, het kan echt meeslepend zijn. Ik heb er een hoop lol mee!” Zou PokerStars de beste man al een contract hebben aangeboden?

Puur voor de volledigheid hieronder een afbeelding van Vieri’s vrouw, model/actrice Elisabetta Canalis.

6 Comments

  1. wou het net posten
    Christian Vieri denkt na over een carrière als professioneel pokeraar. De Italiaanse aanvaller zit al enkele weken zonder club, nadat zijn contract bij Atalanta Bergamo werd ontbonden.”Ik beleef veel plezier aan kaarten, maar voorlopig ligt mijn toekomst nog bij het voetballen. Na mijn voetbalpensioen liggen de mogelijkheden open. Ik kan mijn brood als pokerspeler proberen te verdienen.” (La Gazzetta dello Sport)

  2. Goede foto die onderste. Beiden zaten vorig jaar in hetzelfde hotel als ondergetekende. Zag er toen ook appetijtelijk uit!
    Zaten op het strand dan ook meer italiaanse paperazzi dan badgasten!

  3. Als hij net zo vaak van pokerroom wisselt, als van club, dan zal hij flink wat emailadressen nodig hebben 😀

  4. Als hij net zo vaak van pokerroom wisselt, als van club, dan zal hij flink wat emailadressen nodig hebben 😀

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.