Brryann: ‘Ik had nog nooit serieus 8Game gespeeld!’

De Nederlander Bryan Ruiter won afgelopen week een WCOOP-bracelet in het $320 8Game event, goed voor $44K. PokerCity zocht via MSN contact met de in Londen woonachtige ‘Brryann’ en bleek te maken te hebben met een 8Game rookie! “Ik heb vroeger veel Razz gespeeld, NLHE en PLO kan ik sowieso. De Stud Games zijn vrij makkelijk. Alleen 2-7 Triple Draw ben ik echt rampzalig in.”
 
 
 
Pieter says:
LOL Bracelet! Congrats!
Bryan says:
Haha mooi he!
 
Pieter says:
Epic! Maar je snapt dus eigenlijk geen zak van al die varianten?
Bryan says:
Lol leek dat zo? Nee valt wel mee, alleen 2-7 Triple Draw ben ik echt vrij rampzalig in nog. Ik speel daar veel te loose. Mensen maakten grapjes dat het mijn eerste keer 8Game was enzo, omdat ik niet bekend sta als een mixed game speler. Dat klopt ook wel. Ben zeker niet super goed, maar de meeste spelletjes zijn vrij makkelijk en logisch.
 
Pieter says:
Je speelt het dus wel vaker, zeker niet nieuw voor je?
Bryan says:
Klopt, ik heb vroeger wel veel Razz gespeeld en natuurlijk kan ik wel een beetje PLO. Dat scheelt al een hoop. Verder zijn de Stud games echt makkelijk. Maar eigenlijk heb ik nog nooit echt serieus een 8Game toernooi of 8Game cash gespeeld.
 
Pieter says:
2-7 Triple Draw, dat was die ene hand aan de FT waar je 3 keer 2 kaarten drawt en die kerel bust met 8-7-6-4-2 tegen zijn 10-8-5-4-3 die hij al voor de laatste draw had.
Bryan says:
Die kerel was al vrij short, maar inderdaad dat was misschien wel dramatisch. Ik ben benieuwd naar de replay. Zal er wel weer veel van leren.
 
Pieter says:
lol de winnaar zal veel leren van de replay?! Haha!
Bryan says:
Hahaha ja bizar he?? Het zijn gewoon veel limit games, dus heb je ook wat geluk voor nodig. Ben echt een paar keer vrij short geweest. Dan kwam weer een limit game en 10 minuten later is je stack weer 3x zo groot. Leveltje razz goed runnen bijvoorbeeld.
 
Pieter says:
Nog een moment gehad waarop je dacht: ‘Fok, ik ga dit gekke toernooi misschien wel shippen!’
Bryan says:
Ja, meteen aan het begin zaten we al te geinen dat ik hem ging winnen. Ik was aan het grinden met bandano en strflushtome. Maar later werd het dus serieus en bij de laatste 5 tafels ofzo dacht ik dat ik zeker wel een kans had. Het hele toernooi was redelijk swingy. Mijn laagste punt was 1300 chips (5000 startstack). Een paar keer lekker binken in 50-100 limit ofzo en je hebt weer prima stack. ‘t Zegt allemaal niet zoveel. Niet in paniek raken.
 
Pieter says:
Ik zag dat je heads up op een gegeven moment 12 uit 14 handen won? Dat leek wel de Bryan van de toernooiweek in HC Twente, waar je het Main Event won dit jaar. Lekker met de sloophamer aan het zwaaien!
Bryan says:
Hahaha dat klopt zeker ja. Ik had vol het gas erop toen NLHE kwam. Ik heb een hele tijd heads up SNG’s gegrind, dus wist zeker wel hoe ik dat aan moest pakken. Daarom had ik ook geen zin om te dealen. Hij vroeg het nog een paar keer, maar dat heb ik afgeslagen. Verloor 1e flipje voor winst.
 
Pieter says:
Ja, tegen jouw .
Bryan says:
Dat was jammer. Maar ik had al snel chips weer terug gegrind.
 
Pieter says:
Die laatste hand trouwens in PLO. Top pair en flushdraw tegen two pair.  Op kwam het tot een all in. voor TurnRiva (two pair) tegen van Brryann (toppair, flushdraw). Turn hielp niet, maar de op de river wel! BAM! Hoe werd dat gevierd?
Bryan says:
Schreeuwen obv, met bandano en strflushtome.
 
Pieter says:
Hoe laat was het toen?
Bryan says:
Elf uur  ‘s ochtends. Toen bier gedronken, daarna gaan slapen.
 
Pieter says:
Haha, bioritmetje hoor.
Bryan says:
Zeker!
 

 
Pieter says:
So far voor WCOOP. Wat is je normale game?
Bryan says:
No Limit Holdem natuurlijk toch vooral. Speel normaal cashgames op Ipoker, maar nu met die WCOOP kom ik daar niet echt aan toe en speel ik alleen maar toernooien in combinatie met wat SNG’s. Verder heb ik alles wel gespeeld: HU- en 6max SNG’s, cash, MTT’s, 45-mans en 180mans SNG’s. Ik kan eigenlijk alles wel. Normaal gesproken speel ik cash 5/10. Vroeger wel hoger, maar sinds Vegas niet meer echt fatsoenlijk gerund. MTTs speel ik gewoon alles behalve de highrollers en 6max SNG’s tot $565
 
Pieter says:
Ik heb gister nog een $3 6-max SNG gewonnen!
Bryan says:
Gefeliciteerd.
 
Pieter says:
Thanks!
Bryan says:
Had je wel een hotrun voor nodig zeker?
 
Pieter says:
OBV! Mooie USA-reis gemaakt nog na Las Vegas, zag ik via Twitter.
Bryan says:
Ja zeker dat was heel gaaf. Wel erg vermoeiend.
 
Pieter says:
Ik heb je nog een paar keer in de rubriek ‘TwitterCity’ gehad.
Bryan says:
Klopt! Dat heb ik ook gelezen en vond ik erg leuk!
 
Pieter says:
Mooi! Dat fietsen over de Golden Gate, straf eindje nog of niet?
Bryan says:
Yes, zeker omdat het een hoge brug is. Je moet eerst een heel stuk klimmen.
 
Pieter says:
Maat van me heeft dat ook gedaan, die hield zijn maaginhoud niet binnen. Alles goed gegaan?
Bryan says:
Yes, hier wel alles goed gegaan.
 
Pieter says:
Ben je een beetje een sportman?
Bryan says:
semi I guess. Redelijk lui. Maar ik vind sporten wel leuk.
 
Pieter says:
Beetje zoals je 8Game dus.
Bryan says:
Haha!
 
Pieter says:
Heb je veel events gespeeld so far en wat ga je nog spelen van WCOOP?
Bryan says:
Best wel veel events gespeeld en de komende week ook nog een aantal events, uiteraard het Main Event.
 
Pieter says:
Meestal NLHE/PLO of ga je nog meer maffe bracelets winnen?
Bryan says:
Hahaha ja ik denk dat ik maar meteen de $10K 8Game ga spelen!
 
Pieter says:
BOOM!
Bryan says:
Yeah! Nee, denk niet dat ik nog gekke spellen ga spelen.
 
Pieter says:
Thanks voor je tijd en we hopen je nog een keer aan een WCOOP-FT te zien binnenkort!
Bryan says:
Ja dankjewel. Ik zie jou wel weer tijdens de MCOP.
 
Pieter says:
zeker weten!
Pieter Salet a.k.a. 'PrinsFlip' uit Nijmegen is sinds 2009 aan PokerCity verbonden. Sinds 2017 is hij eigenaar, samen met Lars 'LarsVegas' Smeets.

8 Comments

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.