Michiel Brummelhuis: “Online poker is veel wiskundiger”

Met zijn zevende plek bij de Word Series Of Poker vergaarde Michiel Brummelhuis landelijke bekendheid door interviews te geven op radio, krant en televisie. Toen de redactie van De Nieuws BV op Radio 1 hoorde dat Michiel weer had toegeslagen tijdens de SCOOP belde ze hem op om weer eens wat open deuren in te trappen. 

Beluister het interview hier.

PokerCity Workshops
Mark 'Kracht Tonen' Roovers is al sinds 2010 verbonden aan PokerCity. De laatste jaren is hij voornamelijk te bewonderen achter de microfoon op onze livestream, met zijn unieke manier van commentaar geven.

5 Comments

 1. Wat een godsgruwelijk, irritante, domme interviewers zijn dit. Dit minachting, onwetendheid en jaloezie druipt er van af.
  Wat zit ik me verschrikkelijk te ergeren. Als ik hem was, had ik gezegd, ok tot hier en niet verder. Kan misschien iemand de vragen stellen, die er wel maar een greintje verstand van heeft.

 2. Nou niets mis met het interview. Op die opmerking van ‘die handen ‘ na dan.
  Tuurlijk is er ontwetendheid maar minachting of jaloezie heb ik in de vraagstelling niet gehoord.

 3. Ik ben het wel met BB1 eens hoor.. Niet om aan te horen.. Hoe Michiel hier normaal onder kan blijven is mij een raadsel.
  Ik zou nooit meer reactie geven.

 4. Het leukste om reactie op te geven lijkt mij dan Pokernews.. Daar kun je tenminste een beetje met inhoud praten. En alleen mensen die het echt wat interesseren luisteren dat.

 5. Niets mis mee met dit interview, indien je geen insider bent is dit toch “leuk / informatief” om naar te luisteren. Het is weer een stukje positieve reclame voor onze sport en je weet nooit wat voor nieuwe mensen / spelers dit kan aantrekken.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.