Column Nicky Roeg: ECOOP III

Elke week schrijft Nicky “Nickname” Roeg lid van Team Holland Poker zijn poker ervaringen, kennis, anekdotes en alle andere zaken die hij wil bespreken op.

ECOOP III

Met het volste vertrouwen ging ik aan event 7 van de ECOOPIII beginnen. Die week daarvoor had ik namelijk weer eens een toernooi gewonnen. Het betrof hier dan wel een freeroll, maar driehonderdrieëndertig spelers deden mee en gingen strijden om twee tickets voor de Aussi millions. Er stond dus wel degelijk wat op het spel en ondanks dus dat het een freeroll was wilde iedereen dus winnen. Het lijkt wel of die freerolls een specialiteit zijn van mij, want dit was mijn derde freeroll overwinning waarbij je een pakket kon winnen voor een groot live toernooi. Na al een keer een pakket voor de aussi millions te hebben gewonnen – die ik helaas moest laten lopen omdat ik niet weg kon – en het pakket voor de Ept in Londen was dit het derde pakket en krijg ik nu de herkansing om Melbourne wel te gaan zien.

Dat volste vertrouwen pakte niet goed uit, want ik verloor meteen al in het begin 2 zure potjes waardoor ik meteen shortstack raakten en mijn spel dus moest aanpassen. Ik speelde dit toernooi voor mijn sponsor Hollandpoker en had ook afgesproken om het toernooi op te nemen. Hieronder kunnen jullie dan ook de belangrijkste handen zien die ik gespeeld heb in het toernooi.Het belangrijkste uit deze video vind ik de handen die ik speel waarop ik een beslissing moet maken om voor mijn hele stack te spelen. Je ziet een aantal keer dat ik besluit om niet allin te gaan maar wel voor een groot gedeelte mijn stack in zet. Dit is denk ik een belangrijk punt waardoor je in mijn ogen minder snel gecallt zal worden dan als je allin was gegaan. Hier kan een tegenstander nog wel eens redelijke handen – waar jij niet tegen wilt spelen – folden. Daar pak je dus de blinden mee op en kan je wat langer wachten tot je echt een goede hand krijgt om mee te dubbelen. Dit alles is wel afhankelijk van de spelers aan je tafel. Helaas heeft het toernooi niet lang geduurd voor mij, maar dat is dus toernooispel. De ene keer kom je heel ver en de andere keer lig je er weer snel uit. Het omgaan met die situatie is heel belangrijk.

We zitten al weer in december en dus is er weer een jaar voorbij. Deze maand zal ik nog twee toernooien spelen. De eerste is late night stars of poker. Dit toernooi is een sixhanded toernooi dat wordt opgenomen voor Rtl5. Mijn tegenstanders hierin zijn Berney Frankfort, Rob Muntz, Ruud van de Wint, Sven de Winter en Martijn Baijens. Dertien december speel ik voor Hollandpoker het main event in Venlo. Dan zit het jaar erop en zal ik mij gaan voorbereiden op de Aussi millions die van 16 t/m 26 januari zullen zijn. Dus de aankomende weken wil ik het in mijn columns gaan hebben over die laatste twee toernooien en ook zal ik een voorruitblik werpen op hoe ik zie dat het toernooipoker zich zal gaan ontwikkelen in 2009.

Nicky “Nickname” Roeg

PokerCity Workshops
Pieter Salet a.k.a. 'PrinsFlip' uit Nijmegen is sinds 2009 aan PokerCity verbonden. Sinds 2017 is hij eigenaar, samen met Lars 'LarsVegas' Smeets.

70 Comments

 1. Nikky, Erg leuk zo’n video daar kan iedereen veel van leren. Veel handen zou ik echter totaal anders spelen dan dat jij deed, iets wat ook logisch is want iedereen heeft uiteraard zijn eigen speelstijl. Maar ik vraag me af waarom je ervoor kiest om die pocket zessen preflop te raisen en vervolgens zowel op de flop als de turn te raisen en te reraisen. In mijn ogen neem je zo veel te veel ricico met een relatief slechte hand en je wint op die manier eigenlijk alleen kleine potten tegen spelers die een mindere hand hebben. Het was voor zover ik kon zien redelijk vroeg in het toernooi en 9 van de 10 spelers zullen je raise alleen callen indien ze wat gehit hebben (en vrijwel altijd dus de betere hand hebben), dit aangezien jij preflop geraised hebt en eigenlijk al voordoet of je zelf een sterk hand hebt. In mijn ogen is het met pocket zessen een directe fold indien je gereraised word, of zelfs eigenlijk al wanneer je continuation bet gecalled word… als je verliest, verlies je dan max 150 punten terwijl je nu bijna de helft van je stack onnodig verliest. en waarom speelde je ze preflop niet gewoon voor set value ?

 2. Nikky, Erg leuk zo’n video daar kan iedereen veel van leren. Veel handen zou ik echter totaal anders spelen dan dat jij deed, iets wat ook logisch is want iedereen heeft uiteraard zijn eigen speelstijl. Maar ik vraag me af waarom je ervoor kiest om die pocket zessen preflop te raisen en vervolgens zowel op de flop als de turn te raisen en te reraisen. In mijn ogen neem je zo veel te veel ricico met een relatief slechte hand en je wint op die manier eigenlijk alleen kleine potten tegen spelers die een mindere hand hebben. Het was voor zover ik kon zien redelijk vroeg in het toernooi en 9 van de 10 spelers zullen je raise alleen callen indien ze wat gehit hebben (en vrijwel altijd dus de betere hand hebben), dit aangezien jij preflop geraised hebt en eigenlijk al voordoet of je zelf een sterk hand hebt. In mijn ogen is het met pocket zessen een directe fold indien je gereraised word, of zelfs eigenlijk al wanneer je continuation bet gecalled word… als je verliest, verlies je dan max 150 punten terwijl je nu bijna de helft van je stack onnodig verliest. en waarom speelde je ze preflop niet gewoon voor set value ?

 3. Ik kijk nog even naar de hand hier en zie dat Nicky een kwart van zijn stack verliest ipv de helft. Je kleine reraise na de turn snap ik niet. Wat wil je hiermee bereiken?

 4. Ik kijk nog even naar de hand hier en zie dat Nicky een kwart van zijn stack verliest ipv de helft. Je kleine reraise na de turn snap ik niet. Wat wil je hiermee bereiken?

 5. 66: Wat ben je aan het doen? valuebetten? Maak je er een bluf van op de turn? Maar waarom hem 7:1 geven dan? Onbegrijpelijk gespeeld.
  ———–
  JJ: je flatcallt met JJ een vroege raise met 23bb en flop is 862(oid). Je hebt hier een perfecte stack voor een checkraise allin (want 2100 stack en pot van 600. IR bet 400 jij pusht, ez game toch?). Waarom lead je hier in hemelsnaam? Als je beat bent ben je beat en als hij overcards heeft fold of float hij veel wat je in een vervelende spot brengt op de turn.
  ———–
  AA: je 3bet een vroege raise nr 60 nr 270 IP. Veel te groot natuurlijk. Let op je betsizing, 190/220 is meer dan genoeg.
  ———–
  KQ UTG met nog 18/19bb limp je in??? Wat doe je na een raise? Je hebt niet de stack om loose te raisen en zeker niet om loose mee te limpen.
  ———–
  KK in EP. Deze raise je met 21bb nr 4bb!! Hoezo “ik zie mn hand wel zitten”? Raise nr 2,5/3bb, je wilt een caller toch?
  ———–
  K4o UTG; Je hebt 1400 punten en pot is 500 preflop. Je MOET hier shoven omdat je 1 hand later op de BB zit en geen FE meer hebt.
  ———–
  Q5s op de SB. Inlimpen met 5bb is niet cool.
  ———–
  Het verhaal over die net niet allin shoves vind ik ook wat vergezocht. Het maakt imo vrijwel niets uit of je nu shoved of bijna shoved. Nou ja in mijn optiek maak je nogal wat fouten. Niettemin suc6 in Venlo.

 6. 66: Wat ben je aan het doen? valuebetten? Maak je er een bluf van op de turn? Maar waarom hem 7:1 geven dan? Onbegrijpelijk gespeeld.
  ———–
  JJ: je flatcallt met JJ een vroege raise met 23bb en flop is 862(oid). Je hebt hier een perfecte stack voor een checkraise allin (want 2100 stack en pot van 600. IR bet 400 jij pusht, ez game toch?). Waarom lead je hier in hemelsnaam? Als je beat bent ben je beat en als hij overcards heeft fold of float hij veel wat je in een vervelende spot brengt op de turn.
  ———–
  AA: je 3bet een vroege raise nr 60 nr 270 IP. Veel te groot natuurlijk. Let op je betsizing, 190/220 is meer dan genoeg.
  ———–
  KQ UTG met nog 18/19bb limp je in??? Wat doe je na een raise? Je hebt niet de stack om loose te raisen en zeker niet om loose mee te limpen.
  ———–
  KK in EP. Deze raise je met 21bb nr 4bb!! Hoezo “ik zie mn hand wel zitten”? Raise nr 2,5/3bb, je wilt een caller toch?
  ———–
  K4o UTG; Je hebt 1400 punten en pot is 500 preflop. Je MOET hier shoven omdat je 1 hand later op de BB zit en geen FE meer hebt.
  ———–
  Q5s op de SB. Inlimpen met 5bb is niet cool.
  ———–
  Het verhaal over die net niet allin shoves vind ik ook wat vergezocht. Het maakt imo vrijwel niets uit of je nu shoved of bijna shoved. Nou ja in mijn optiek maak je nogal wat fouten. Niettemin suc6 in Venlo.

 7. Hmm. In tegenstelling tot anderen vind ik de video niet erg leerzaam. Ik denk dat je echt een live speler bent en als je zulke toernooien online gaat spelen dat je eerst wel wat meer aggressie mag oproepen. Die JJ hand PF flatcallen is echt een fout imo, net als AK waarmee je niet voor stacks wil spelen. Je denkt imo niet in ranges en dat is slecht. Ook zeg je dat mensen eerder AQ handen zullen folden als jij met je ministack niet direct pushed, maar je commited raised. Dat is nou echt 1st level thinking. Elke reguliere Inetspeler weet dat jij juist vaker hier zwak staat dan dat je hier kracht uitstraalt. Bovendien is er geen speler die daar AQ fold. Ik denk dan ook dat je er niet erg goed aan doet om dit soort video’s te plaatsen. Sterker nog. Ik denk dat Pokercity dit niet moet willen. Men wil interessant spel zien en niet ABC poker zonder goede onderbouwing. Ik vind het knap wat je presteerd als pokerspeler. Qua sponsoring en het halen van je eigen doelstellingen, maar het wordt echt tijd om een aantal boeken/ coaching aan te nemen. Want imo kan je hier niet van leven.

 8. Hmm. In tegenstelling tot anderen vind ik de video niet erg leerzaam. Ik denk dat je echt een live speler bent en als je zulke toernooien online gaat spelen dat je eerst wel wat meer aggressie mag oproepen. Die JJ hand PF flatcallen is echt een fout imo, net als AK waarmee je niet voor stacks wil spelen. Je denkt imo niet in ranges en dat is slecht. Ook zeg je dat mensen eerder AQ handen zullen folden als jij met je ministack niet direct pushed, maar je commited raised. Dat is nou echt 1st level thinking. Elke reguliere Inetspeler weet dat jij juist vaker hier zwak staat dan dat je hier kracht uitstraalt. Bovendien is er geen speler die daar AQ fold. Ik denk dan ook dat je er niet erg goed aan doet om dit soort video’s te plaatsen. Sterker nog. Ik denk dat Pokercity dit niet moet willen. Men wil interessant spel zien en niet ABC poker zonder goede onderbouwing. Ik vind het knap wat je presteerd als pokerspeler. Qua sponsoring en het halen van je eigen doelstellingen, maar het wordt echt tijd om een aantal boeken/ coaching aan te nemen. Want imo kan je hier niet van leven.

 9. ik zeg niet dat het niet kan, alleen dat het niet ev+ is. Dat je met een freeroll kwalificeerd is natuurlijk top maar ik begrijp niet dat mensen jou backen voor dat soort toernooien. Ik vind het heel leuk voor je dat je de juiste mensen kent maar ik vind het scheef dat er zoveel betere spelers zijn die bepaalde kansen niet krijgen.

 10. ik zeg niet dat het niet kan, alleen dat het niet ev+ is. Dat je met een freeroll kwalificeerd is natuurlijk top maar ik begrijp niet dat mensen jou backen voor dat soort toernooien. Ik vind het heel leuk voor je dat je de juiste mensen kent maar ik vind het scheef dat er zoveel betere spelers zijn die bepaalde kansen niet krijgen.

 11. Hoi Nicky, Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd met je ticket voor de Aussie Millions. Erg gaaf dat je daar naar toe mag. Ik zat in het zelfde tournooi. Alleen ik begrijp iets niet, je geeft altijd aan dat tournooipoker jouw specialiteit is. Ik snap daardoor ook niet waarom je in de beginfase zoveel risico neemt. Maar ja daar is al heel veel over gezegd en daar ga ik niet verder op in. Ik zag je niet in het Main event kreeg je die niet gebackt? Want toen ik in het ME speelde zag ik wel julien Nuijten in de lijst players staan. Succes in Down under Greetzzz Robin

 12. Hoi Nicky, Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd met je ticket voor de Aussie Millions. Erg gaaf dat je daar naar toe mag. Ik zat in het zelfde tournooi. Alleen ik begrijp iets niet, je geeft altijd aan dat tournooipoker jouw specialiteit is. Ik snap daardoor ook niet waarom je in de beginfase zoveel risico neemt. Maar ja daar is al heel veel over gezegd en daar ga ik niet verder op in. Ik zag je niet in het Main event kreeg je die niet gebackt? Want toen ik in het ME speelde zag ik wel julien Nuijten in de lijst players staan. Succes in Down under Greetzzz Robin

 13. bedankt voor jullie reacties. ik zal nog één keer uitleggen dat ik geen pokerpro ben(kijk eens naar al mijn reacties en dan bijv ook naar reactie in de column hiervoor), maar gewoon een pokerspeler die heel erg van het spelletje houdt. ik ben wel een pokerspeler die toch wel een aantal redelijke resultaten heeft behaald waarvan de meeste mensen nog steeds dromen. Door die resultaten, mijn makkelijke omgang met en in de media en mijn commerciële inzicht maakt het dat ik nu doe wat ik doe. Dit kan o.a. door Hollandpoker en pokercity die mij daar de kans voor geeft. Er zijn voor mij maar twee dingen belangrijk. 1 dat het poker gezien gaat worden als een sport/behendigheidsspel en ook zodanig wordt behandelt. 2 dat ik af en toe mijn leuke/mooie/goede toernooien kan spelen. Mijn columns gaan over alles wat met poker te maken heeft en wat goed voor het poker is. Over mijn toernooien en voorbereidingen daarop en alles wat mij bezig houdt. Dit alles niet om te laten zien dat ik alle wijsheid in pacht heb, maar om goede discussies te krijgen. Daarom hoop ik ook altijd op goede inhoudelijke reacties waar iedereen wat aan heeft en niet zoiets als “je kan niks”. Dat soort reacties mogen ook, want hoe meer reacties hoe beter – @pokergandhi en dat is misschien waarom een commerciele site juist wel voor een columnist als mij kiest – en je hoeft het dus niet met elkaar eens te zijn. liever niet zelfs want dan krijg je goede discussies waar iedereen wat van kan leren. Mijn droom is dat poker een sport wordt en dat ikzelf ooit eens een groot toernooi mag winnen. Ben ik dan een pokerpro of een goede speler? nee dan ben ik nog steeds wie ik nu ben een redelijke pokerspeler die zo van het spelletje houdt dat hij elke week zijn visie wil geven.

 14. bedankt voor jullie reacties. ik zal nog één keer uitleggen dat ik geen pokerpro ben(kijk eens naar al mijn reacties en dan bijv ook naar reactie in de column hiervoor), maar gewoon een pokerspeler die heel erg van het spelletje houdt. ik ben wel een pokerspeler die toch wel een aantal redelijke resultaten heeft behaald waarvan de meeste mensen nog steeds dromen. Door die resultaten, mijn makkelijke omgang met en in de media en mijn commerciële inzicht maakt het dat ik nu doe wat ik doe. Dit kan o.a. door Hollandpoker en pokercity die mij daar de kans voor geeft. Er zijn voor mij maar twee dingen belangrijk. 1 dat het poker gezien gaat worden als een sport/behendigheidsspel en ook zodanig wordt behandelt. 2 dat ik af en toe mijn leuke/mooie/goede toernooien kan spelen. Mijn columns gaan over alles wat met poker te maken heeft en wat goed voor het poker is. Over mijn toernooien en voorbereidingen daarop en alles wat mij bezig houdt. Dit alles niet om te laten zien dat ik alle wijsheid in pacht heb, maar om goede discussies te krijgen. Daarom hoop ik ook altijd op goede inhoudelijke reacties waar iedereen wat aan heeft en niet zoiets als “je kan niks”. Dat soort reacties mogen ook, want hoe meer reacties hoe beter – @pokergandhi en dat is misschien waarom een commerciele site juist wel voor een columnist als mij kiest – en je hoeft het dus niet met elkaar eens te zijn. liever niet zelfs want dan krijg je goede discussies waar iedereen wat van kan leren. Mijn droom is dat poker een sport wordt en dat ikzelf ooit eens een groot toernooi mag winnen. Ben ik dan een pokerpro of een goede speler? nee dan ben ik nog steeds wie ik nu ben een redelijke pokerspeler die zo van het spelletje houdt dat hij elke week zijn visie wil geven.

 15. Beetje jammer, die discussies op deze site over wie nu wel en niet goed genoeg is om een stukje te schrijven. Heb het vermoeden dat velen overlopen van stille pokerdromen die maar niet uitkomen, onzeker zijn over zichzelf en hun anonieme leventje, of strak staan van de testosteron. Praat gewoon over de handen van Nicky, en speel het niet zo op de man zou ik zeggen. Toch juist leuk als iemand met pokeren steekjes laat vallen en je daarover kan discussieren?

 16. Beetje jammer, die discussies op deze site over wie nu wel en niet goed genoeg is om een stukje te schrijven. Heb het vermoeden dat velen overlopen van stille pokerdromen die maar niet uitkomen, onzeker zijn over zichzelf en hun anonieme leventje, of strak staan van de testosteron. Praat gewoon over de handen van Nicky, en speel het niet zo op de man zou ik zeggen. Toch juist leuk als iemand met pokeren steekjes laat vallen en je daarover kan discussieren?

 17. nicky, aub stop met pokeren, je hebt het talent gewoon niet. lachwekkend sommige analyses van je, gl in de aussies though, pak abonnementje op nederpoker ofzo;) zal je zeker helpen. video is leuk, laat je analyses achterwege please..hahaha, ik heb me wel vermaakt..

 18. nicky, aub stop met pokeren, je hebt het talent gewoon niet. lachwekkend sommige analyses van je, gl in de aussies though, pak abonnementje op nederpoker ofzo;) zal je zeker helpen. video is leuk, laat je analyses achterwege please..hahaha, ik heb me wel vermaakt..

 19. @stefan bedankt voor je bijdrage. ik waardeer het zeer. dit is nml wat ik hoop, dat mensen een discussie kunnen beginnen over de gespeelde handen. ik zal mijn commentaar ook nog even geven en hoop dat er nog andere spelers zijn die hierover wat willen zeg

 20. @stefan bedankt voor je bijdrage. ik waardeer het zeer. dit is nml wat ik hoop, dat mensen een discussie kunnen beginnen over de gespeelde handen. ik zal mijn commentaar ook nog even geven en hoop dat er nog andere spelers zijn die hierover wat willen zeg

 21. Sorry Nicky, maar dit is niet echt inhoudelijk reageren. Je zegt eigenlijk alleen maar dat het op allerlei manieren kan, en dat jij hier nu kiest voor deze manier van spelen. Kan je ook uitleggen waarom je dat doet? Waarom je die keuze maakt en niet een andere? Daar kunnen we denk ik veel meer van leren.

 22. Sorry Nicky, maar dit is niet echt inhoudelijk reageren. Je zegt eigenlijk alleen maar dat het op allerlei manieren kan, en dat jij hier nu kiest voor deze manier van spelen. Kan je ook uitleggen waarom je dat doet? Waarom je die keuze maakt en niet een andere? Daar kunnen we denk ik veel meer van leren.

 23. Joep +1 en iedereen gelijk geven is ook niet echt bevordelijk voor een discussie.

 24. Joep +1 en iedereen gelijk geven is ook niet echt bevordelijk voor een discussie.

 25. Nicky: Als je al je grote handen zo speelt ben je makkelijk te lezen op betsizes. Varieer daarin zou ik zeggen als je showdown hebt gehad maar ook zeker zonder showdown. Bij live toernooien worden 4BB bets makkelijker gecalled dan bij online poker en wordt er minder op exacte bets gelet, online is dit sneller een leak!

 26. Nicky: Als je al je grote handen zo speelt ben je makkelijk te lezen op betsizes. Varieer daarin zou ik zeggen als je showdown hebt gehad maar ook zeker zonder showdown. Bij live toernooien worden 4BB bets makkelijker gecalled dan bij online poker en wordt er minder op exacte bets gelet, online is dit sneller een leak!

 27. Die AK hand zeg je niets over. Ik snap niet hoe je met 15BB daar niet voor stacks kan spelen?

 28. Die AK hand zeg je niets over. Ik snap niet hoe je met 15BB daar niet voor stacks kan spelen?

 29. Beste Nicky, Als ik database op internet raadpleeg komt het volgende naarvoren: Username: SJAALOM Games Played: 129 Av. Stake: $22 Av. ROI:-19% Total Profit:-$561 Trek hieruit je conclusies, ik speel heel graag tegen spelers met een roi van -19%! tevens blijkt uit de grafieken dat jij een positief resultaat boekt bij $ 10 games dus blijf hier voorlopig bij en ga zeker geen mainevent in Venlo spelen.

 30. Beste Nicky, Als ik database op internet raadpleeg komt het volgende naarvoren: Username: SJAALOM Games Played: 129 Av. Stake: $22 Av. ROI:-19% Total Profit:-$561 Trek hieruit je conclusies, ik speel heel graag tegen spelers met een roi van -19%! tevens blijkt uit de grafieken dat jij een positief resultaat boekt bij $ 10 games dus blijf hier voorlopig bij en ga zeker geen mainevent in Venlo spelen.

 31. Sorry Nicky maar je shortstack spel is echt dramatisch(zie vooral laatste 8min van de video, ik heb t middenstuk maar geskipped). Ik moet er bijna van huilen. Je moet meer risico’s nemen. Je spel is zo voorspelbaar en je lijkt mij typisch een speler die gaat om itm te komen dan puur voor de nummer 1. Je analyse is ook heel grappig. Vb. K7s op d BB..je chat heel stoer over dat je denkt dat hij 44/55/66 heeft enzo..waarom KNAL je het er dan niet in! Mooie praatjes over je betsizes bij AJ..je bet volgens mij 800 met nog 300 over..je wilt laten merken dat je sterk bent..want een all-in voelt zwakker aan..heb je meer kans dat er iemand called met AQ etc..een hand later heb je QQ en dan ga je niet all-in..bet je weer 4/5 van je stack..je wilt toch zwak overkomen en gecalled worden?? Beetje tegenstrijdige analyse. Maar voor de rest veel lof voor je inzet op pokergebied! p.s. ik reageer hier vrij weinig maar dit kon ik niet laten

 32. Sorry Nicky maar je shortstack spel is echt dramatisch(zie vooral laatste 8min van de video, ik heb t middenstuk maar geskipped). Ik moet er bijna van huilen. Je moet meer risico’s nemen. Je spel is zo voorspelbaar en je lijkt mij typisch een speler die gaat om itm te komen dan puur voor de nummer 1. Je analyse is ook heel grappig. Vb. K7s op d BB..je chat heel stoer over dat je denkt dat hij 44/55/66 heeft enzo..waarom KNAL je het er dan niet in! Mooie praatjes over je betsizes bij AJ..je bet volgens mij 800 met nog 300 over..je wilt laten merken dat je sterk bent..want een all-in voelt zwakker aan..heb je meer kans dat er iemand called met AQ etc..een hand later heb je QQ en dan ga je niet all-in..bet je weer 4/5 van je stack..je wilt toch zwak overkomen en gecalled worden?? Beetje tegenstrijdige analyse. Maar voor de rest veel lof voor je inzet op pokergebied! p.s. ik reageer hier vrij weinig maar dit kon ik niet laten

 33. je moet ze ook gelijk geven omdat ze dat ook hebben. Je doet maar wat als je aan het pokeren ben. Als je naar Rolf kijkt die kan een hand ook anders spelen en die heeft zijn redenen daarvoor, daar discussier je dan over. Jij moet iedereen gelijk geven omdat het nergens op slaat wat je doet

 34. je moet ze ook gelijk geven omdat ze dat ook hebben. Je doet maar wat als je aan het pokeren ben. Als je naar Rolf kijkt die kan een hand ook anders spelen en die heeft zijn redenen daarvoor, daar discussier je dan over. Jij moet iedereen gelijk geven omdat het nergens op slaat wat je doet

 35. weer een waardige reactie van jou kant nicky. ik vraag iets over die AK hand en jij reageerd door te zeggen dat ik zoveel niet snap. je maakt jezelf weer heerlijk belachelijk. ik kan me dan ook niet voorstellen dat Pc dit nog lang door wil laten gaan. echt jammer dat je WEER persoonlijk wordt als ik een inhoudelijke opmerking maak.

 36. weer een waardige reactie van jou kant nicky. ik vraag iets over die AK hand en jij reageerd door te zeggen dat ik zoveel niet snap. je maakt jezelf weer heerlijk belachelijk. ik kan me dan ook niet voorstellen dat Pc dit nog lang door wil laten gaan. echt jammer dat je WEER persoonlijk wordt als ik een inhoudelijke opmerking maak.

 37. Beste nicky, Graag zou ik tegen jou spelen, echter ben ik bang dat jij daar geen bankroll voor hebt. (speel alleen tournooitjes of eventueel HU vanaf $ 100,-) maar als je het wat lijkt dan mail ik jou wel prive en spreken we wat af. Echter deel ik nu ook de mening van Pokergandhi, hij vroeg niks raars en jij komt met een vreemde reactie. Tevens vroeg Robin in de column van 20-11-08 het volgende; : Jij bent nu een lid van het holland poker team, maar hoe zit dat met de sponsoring voor live toernooien ? Mag je niet alle toernooien meespelen ? Hangt dat van je prestaties af of is die deal gewoon zo opgesteld ? Want ik dacht namelijk dat je vorig jaar juist een sponsor zocht om de grote live toernooien met wat meer regelmaat te spelen … gr Robin Graag zou ik hierop ook een reactie zien. ps, veel succes in Venlo en in Melbourne.

 38. Beste nicky, Graag zou ik tegen jou spelen, echter ben ik bang dat jij daar geen bankroll voor hebt. (speel alleen tournooitjes of eventueel HU vanaf $ 100,-) maar als je het wat lijkt dan mail ik jou wel prive en spreken we wat af. Echter deel ik nu ook de mening van Pokergandhi, hij vroeg niks raars en jij komt met een vreemde reactie. Tevens vroeg Robin in de column van 20-11-08 het volgende; : Jij bent nu een lid van het holland poker team, maar hoe zit dat met de sponsoring voor live toernooien ? Mag je niet alle toernooien meespelen ? Hangt dat van je prestaties af of is die deal gewoon zo opgesteld ? Want ik dacht namelijk dat je vorig jaar juist een sponsor zocht om de grote live toernooien met wat meer regelmaat te spelen … gr Robin Graag zou ik hierop ook een reactie zien. ps, veel succes in Venlo en in Melbourne.

 39. hihi.. Nicky lacht zich helemaal suf om al die negatieve reacties. Een site als Pokercity is vooral gebaat bij zoveel mogelijk bezoekers, en met zo’n 35 reacties op een column is Nicky dus een hit voor Pokercity. Daarnaast blijft ie maar roepen dat ie geen pro is, dat ie fouten maakt, dat ie het doet omdat ie van het spel houdt enz enz enz. En nóg spelen velen het klaar om hem serieus aan te vallen op zijn pokerkwaliteiten (die inderdaad niet op pro-level liggen, maar so what?). Oke, de antwoorden zijn niet altijd even doordacht, maar ik zou ook doodmoe worden van al die gasten die nog steeds beweren dat ie niet kan pokeren, terwijl ie zelf al duizend keer heeft aangegeven dat ie slechts een liefhebber is die met zijn ‘beperkte’ pokerkwaliteiten toch maar diep in het leuke wereldje is doorgedrongen en tournooien speelt waarvan wij alleen maar kunnen dromen. En dat ie die tournooien verknalt, ach.. dat doen de echte pro’s zo vaak, en daar hoor je dan weer niks over. Nick, je bent inderdaad geen top pokerspeler, maar je bent te allen tijde jezelf, durft kwetsbaar te zijn en doet wat je hart je ingeeft. Jezelf accepteren zoals je bent is misschien wel de grootste les die ze uit jouw column zouden moeten halen, maar helaas is dat niet iedereen gegund. Iemand belachelijk maken om zijn column of pokerkwaliteiten is immers zoveel makkelijker! Ik kijk nu al uit naar de reacties op je volgende column!

 40. hihi.. Nicky lacht zich helemaal suf om al die negatieve reacties. Een site als Pokercity is vooral gebaat bij zoveel mogelijk bezoekers, en met zo’n 35 reacties op een column is Nicky dus een hit voor Pokercity. Daarnaast blijft ie maar roepen dat ie geen pro is, dat ie fouten maakt, dat ie het doet omdat ie van het spel houdt enz enz enz. En nóg spelen velen het klaar om hem serieus aan te vallen op zijn pokerkwaliteiten (die inderdaad niet op pro-level liggen, maar so what?). Oke, de antwoorden zijn niet altijd even doordacht, maar ik zou ook doodmoe worden van al die gasten die nog steeds beweren dat ie niet kan pokeren, terwijl ie zelf al duizend keer heeft aangegeven dat ie slechts een liefhebber is die met zijn ‘beperkte’ pokerkwaliteiten toch maar diep in het leuke wereldje is doorgedrongen en tournooien speelt waarvan wij alleen maar kunnen dromen. En dat ie die tournooien verknalt, ach.. dat doen de echte pro’s zo vaak, en daar hoor je dan weer niks over. Nick, je bent inderdaad geen top pokerspeler, maar je bent te allen tijde jezelf, durft kwetsbaar te zijn en doet wat je hart je ingeeft. Jezelf accepteren zoals je bent is misschien wel de grootste les die ze uit jouw column zouden moeten halen, maar helaas is dat niet iedereen gegund. Iemand belachelijk maken om zijn column of pokerkwaliteiten is immers zoveel makkelijker! Ik kijk nu al uit naar de reacties op je volgende column!

 41. @ Hen. Ik denk niet dat PC gebaat is bij dit soort columns. Ik heb ook al een aantal mensen gesproken die de waarde en inhoud van PC koppelen aan het niveau van Nicky’s columns en pokerkwaliteiten. Men wil hier toch discussies op niveau. Ondanks dat Nicky

 42. @ Hen. Ik denk niet dat PC gebaat is bij dit soort columns. Ik heb ook al een aantal mensen gesproken die de waarde en inhoud van PC koppelen aan het niveau van Nicky’s columns en pokerkwaliteiten. Men wil hier toch discussies op niveau. Ondanks dat Nicky

 43. @pokerghandi.Als sommige mensen het niveau van Nicky’s columns en pokerkwaliteiten koppelen aan Pc dan zullen ze de columns van de andere columnisten vast ook wel meewegen lijkt me.Ik lees alle reacties voor ‘t eerst en bij jouw reacties proef ik pure jal

 44. @pokerghandi.Als sommige mensen het niveau van Nicky’s columns en pokerkwaliteiten koppelen aan Pc dan zullen ze de columns van de andere columnisten vast ook wel meewegen lijkt me.Ik lees alle reacties voor ‘t eerst en bij jouw reacties proef ik pure jal

 45. Lol, Jaloerzie… Ik heb totaal geen ambitie in poker. Maar heb erzelf over geschreven. Nicky en ik hebben vaker gebotst omdat ik inhoudelijk op zijn column reageerde en hij dat persoonlijk opvatte. Ik heb geen ambities in poker. Gelukkig niet, het lijkt me een vreselijk bestaan. Ik speel mijn homegame met mijn vrienden en regelmatig op het internet. Ik ben wel een reguliere bezoeker van PC en vind het jammer dat o.a. het forum nog niet van de grond komt. Maar in aller eerlijkheid, als ik een pokerspeler was die hier nieuw komt en als eerste Nicky’s filmpje op de frontpage zie staan. Dan zou ik ook nog wel even een tweede keer nadenken of je hier werkelijk iets kan leren, of inhoudelijk over het spelletje kan praten. Ik heb Nicky bovendien zelf vaak genoeg gecomplimenteerd over de manier waarop hij het spelletje vaak naar buiten brengt en hoe hij zichzelf in de markt zet. Niets geen jaloersie, vind het spelletje leuk, de discussie opzoeken leuk

 46. Lol, Jaloerzie… Ik heb totaal geen ambitie in poker. Maar heb erzelf over geschreven. Nicky en ik hebben vaker gebotst omdat ik inhoudelijk op zijn column reageerde en hij dat persoonlijk opvatte. Ik heb geen ambities in poker. Gelukkig niet, het lijkt me een vreselijk bestaan. Ik speel mijn homegame met mijn vrienden en regelmatig op het internet. Ik ben wel een reguliere bezoeker van PC en vind het jammer dat o.a. het forum nog niet van de grond komt. Maar in aller eerlijkheid, als ik een pokerspeler was die hier nieuw komt en als eerste Nicky’s filmpje op de frontpage zie staan. Dan zou ik ook nog wel even een tweede keer nadenken of je hier werkelijk iets kan leren, of inhoudelijk over het spelletje kan praten. Ik heb Nicky bovendien zelf vaak genoeg gecomplimenteerd over de manier waarop hij het spelletje vaak naar buiten brengt en hoe hij zichzelf in de markt zet. Niets geen jaloersie, vind het spelletje leuk, de discussie opzoeken leuk

 47. Is pure flauwekul wat je zegt Ghandi. Als mensen de column van nicky als leidraad nemen voor de kwaliteit van de PC website. Als trouwe bezoeker van de site moet je weten dat de site vol staat met nieuwsberichten en 3 vaste columns. Ik vindt de columns van Rolf en Julien ook inhoudelijk beter dan die van nicky echter bij hun zal ik nooit reageren.De column van nikcy is daarintegen makkelijk leesbaar. Degene die zo over de zeik gaan snappen gewoon niet dat Nicky een mediagenieke spelers is ala Noah Boeken. beide horen niet tot de absolute pokertop maar zijn wel zeer interessant om te lezen en volgen. Wie deze mening niet is toegedaan leest de volgende column toch gewoon lekker niet! Echter jullie kunnen allemaal niet wachten en zijn benieuwd wat er volgende keer weer staat LOL

 48. Is pure flauwekul wat je zegt Ghandi. Als mensen de column van nicky als leidraad nemen voor de kwaliteit van de PC website. Als trouwe bezoeker van de site moet je weten dat de site vol staat met nieuwsberichten en 3 vaste columns. Ik vindt de columns van Rolf en Julien ook inhoudelijk beter dan die van nicky echter bij hun zal ik nooit reageren.De column van nikcy is daarintegen makkelijk leesbaar. Degene die zo over de zeik gaan snappen gewoon niet dat Nicky een mediagenieke spelers is ala Noah Boeken. beide horen niet tot de absolute pokertop maar zijn wel zeer interessant om te lezen en volgen. Wie deze mening niet is toegedaan leest de volgende column toch gewoon lekker niet! Echter jullie kunnen allemaal niet wachten en zijn benieuwd wat er volgende keer weer staat LOL

 49. @franziska ik zal eens kijken of ik mij dan kan laten backen om tegen je te spelen ;). wbt holland poker heb ik afgesproken dat ik een groot aantal toernooien in nederland voor hun speel. @hen bedankt voor je mooie post. dat doet me goed! je slaat de spij

 50. @franziska ik zal eens kijken of ik mij dan kan laten backen om tegen je te spelen ;). wbt holland poker heb ik afgesproken dat ik een groot aantal toernooien in nederland voor hun speel. @hen bedankt voor je mooie post. dat doet me goed! je slaat de spij

 51. Nicky, leuk dat je reageert op de mensen die je hier menen te moeten steunen (alsof je jezelf niet kan verkopen), maar ga je ook nog reageren op diegenen die proberen ‘een discussie op gang te brengen’? Volgens mij zijn er een hele hoop inhoudelijke pokervragen aan jou nog onbeantwoord…

 52. Nicky, leuk dat je reageert op de mensen die je hier menen te moeten steunen (alsof je jezelf niet kan verkopen), maar ga je ook nog reageren op diegenen die proberen ‘een discussie op gang te brengen’? Volgens mij zijn er een hele hoop inhoudelijke pokervragen aan jou nog onbeantwoord…

 53. He nicky, Ga eens wat video’s van Zadel bekijken, haal je al snel een aantal obv. leaks uit je spel. Wanneer speel je wel en niet voor stacks, hoe speel je kleine paartjes etc. Denk dat je best wat op kan steken. Succes in Venlo en Melbourne!

 54. He nicky, Ga eens wat video’s van Zadel bekijken, haal je al snel een aantal obv. leaks uit je spel. Wanneer speel je wel en niet voor stacks, hoe speel je kleine paartjes etc. Denk dat je best wat op kan steken. Succes in Venlo en Melbourne!

 55. Hoi Nicky, Ik speel graag HU tegen je any stakes. Laten we hopen dat veel mensen naar deze vid kijken en in jouw stijl meegaan houden we het poker levend.

 56. Hoi Nicky, Ik speel graag HU tegen je any stakes. Laten we hopen dat veel mensen naar deze vid kijken en in jouw stijl meegaan houden we het poker levend.

 57. Ik vind het wel mooi dat je je probeert hard te maken dat poker een spel van skills is, terwijl je blijkbaar de microstakes amper/niet kan verslaan… Jij profileert jezelf als een ambassadeur voor de sport, terwijl je denk ik juist het verkeerde uithangbord bent om iemand te overtuigen dat poker geen gokspel hoeft te zijn. Je gaat ook geen sumo-worstelaar inhuren om de nieuwe reclame van Becel cholestrol verlagende boter in te spreken.

 58. Ik vind het wel mooi dat je je probeert hard te maken dat poker een spel van skills is, terwijl je blijkbaar de microstakes amper/niet kan verslaan… Jij profileert jezelf als een ambassadeur voor de sport, terwijl je denk ik juist het verkeerde uithangbord bent om iemand te overtuigen dat poker geen gokspel hoeft te zijn. Je gaat ook geen sumo-worstelaar inhuren om de nieuwe reclame van Becel cholestrol verlagende boter in te spreken.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.